دکتر سارا احمد پور، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه برای ماه مبارک رمضان و طور برنامه غذایی متنوعی داشته باشیم گفت: برنامه غذایی ماه رمضان باید متنوع و متعادل باشد به طوری که تمام مواد غذایی مورد نیاز حفظ سلامت و انرژی بدن در آن گنجانده شده باشد.
وی در ادامه مطلب خود افزود: نان، غلات، میوه ها، سبزیجات، گوشت و حبوبات، تخم مرغ و لبنیات از جمله این مواد غذایی هستند که باید بر سر و عده غذایی سحر، افطار و شام مصرف شود.
احمد پور تصریح کرد: نباید با بیش از حد مصرف كردن مواد غذایی چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه، شله زرد و ... در این ماه اشتهای خوردن مواد غذایی مقوی و اصلی را از دست بدهیم.
وی اظهار کرد: تامین نشدن نیازهای اساسی بدن مقاومت افراد را در برابر بیماری ها کاهش می دهد.
احمد پور تصریح کرد: اگر یک فرد تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را از آشامیدنی ها گرفته تا لبنیات و
پروتئین های مختلف بلافاصله در لحظه افطار بخورد دستگاه گوارش خود را از حالت تعادل خارج می کند و به بیماری های دستگاه گوارش مبتلا خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: به همین دلیل باید در لحظه سحر افطار و شام وعده های غذایی به صورت کم حجم و مفید مصرف شود./ح