سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در وعده ی افطار سعی کنید موادی مانند، خرما، چای ،
شیر ولرم و سوپ سبزیجات استفاده کنید که علاوه بر حفظ تعادل قند و
آب مورد نیاز بدن را نیز تامین کند.
وی افزود: استفاده از این مواد برای رفع یبوست نیز مفید است که در کنار آنها می توان از میوه جات غنی از
فیبر مانند خیسانده ی برگه ی آلو، زرد آلو ، انجیر و خورش های ملین نیز استفاده کرد.
وی در ادامه گفت: از آغاز کردن وعده ی افطار با آب سرد و نوشابه جداً خودداری کنید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف آب کافی در فاصله بین سحر و افطار توصیه می شود در ضمن غذاهایی مانند بادمجان، فلفل، ادویه و کله پاچه باعث تشنگی می شود./عط