تازه بودن مواد غذایی فقط مربوط به خرید مواد غذایی تازه نیست بلکه مربوط به چگونگی نگه داشتن آنها نیز می شود.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرگاران به نقل از HUFF POST نکات زیر می توانند به شما در تازه نگه داشتن مواد غذایی کمک کنند.

1. همه میوه ها نیاز ندارند که در یخچال نگه داری شوند

اغلب اوقات باید بیشتر میوه ها و سبزیجات را در یخچال گذاشت، هر چند میوه های استوایی مانند موز، کیوی، انبه را باید در جای خنک و در دمای اتاق نگهداری کرد.

2. سرکه و توت ها

توت ها و شاه توت را با آبی که به میزان بسیار خوبی سرکه در آن ریخته شد، بشورید.

3. میوه های محلی بخرید

آنها همیشه تازه ترند

4. اگر می خواهید سبزیجات و گوشت و ماهی شما یخ نزنند اما  تازه بمانند آنها را در طبقه پایین یخچال نگه داری کنید.

5. مواد غذایی و سبزیجات را در ظروف بدون هوا قرار ندهید.

6. به نوع پنیرها توجه کنید
پنیرهای خشک ماندگارترند.

7. بهتر است میوه ها را در یک حوله کاغذی بگذارید و بعد در کیسه پلاستیکی قرار دهید.

8. هنگامی که سبزیجات شما تازگی خود را از دست می دهند آنها را برای چند دقیقه در آب و یخ قرار دهید.

9. سیب زمینی را در یخچال نگه داری نکنید
سیب زمینی در یخچال با تبدیل نشاسته اش به قند، شرین می شود.

10. سبزیجات گرانقیمت خود را در کیسه فریزر در دار در فریزر نگه دارید

11. برنج و پاستا معمولا دیر خراب می شوند اما ممکن است حشره به آنها بزند می توانید با گذاشتن حبه سیر در آنها از این حشرات دوری کنید.

12. لیموترش را بر روی میوه ها بریزید
آوو کادو و سیب وقتی قاچ می شوند زود تغییر رنگ می دهند و با ریختن چند قطره آب لیمو ترش آنها را تازه نگه دارید.

13. سیب زمینی قاچ شده را در آب نگهداری کنید./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.