دکتر مسعود کیمیاگرمتخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: غذاها زمانی سالم می مانند که خشک و خنک حمل شوند لذا بهترین غذاهایی که می توان همراه خود به سفر برد کوکو و کتلت است البته به شرطی که لای نان گذاشته نشده باشد و گوجه و خیار شور نیز روی آن قرار داده نشده باشد.
وی گفت: برای خنک نگه داشتن غذا باید یک یخدان داشته باشید و اگر نداشتید مقداری یخ را در 2 کیسه قرار دهید و غذا را در بین یخ بگذارید تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود.
اگر در بین راه نیز قصد دارید غذا بخورید بهتر است به ظاهر رستوران توجه کنید و حتی از صاحب رستوران بخواهید سیخ کباب یا جوجه را از پشت ویترین به شما بدهد تا با بوئیدن آن از سالم بودنش مطمئن شوید.
کیمیاگر تصریح کرد: توصیه می شود غذا را پشت شیشه ماشین قرار ندهید زیرا شیشه ماشین مثل ذره بین عمل می کند و آفتاب باعث فاسد شدن آن می شود./عط