به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران از پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ "يلي" با اشاره به استفاده گروه هاي سني مختلف از تلفن همراه و قرار گرفتن اين وسيله ارتباطي در بين كودكان و نوجوانان، اظهارداشت: اين وسيله، رايانه همراه شخصي محسوب نمي شود.
وي از هموطنان خواست تا از قرار دادن اطلاعات حياتي و ضروري خود و همچنين تصاوير شخصي و خانوادگي خود بر روي اين گوشي ها خودداري كنند.
سرهنگ يلي خاطرنشان كرد: بيشتر شكايات و پرونده هاي مردمي در خصوص افشاء عكس هاي خانوادگي و همچنين اطلاعات بانكي اشخاص مي باشد که به دليل عدم آگاهي آنها از طريق بلوتوث و همچنين بازگرداندن اطلاعات کارت هاي حافظه، توسط يکسري مراکز تعميرات تلفن همراه و افراد غير مجاز سبب بروز چنين جرايمي مي شود.
اين مقام انتظامي به شهروندان توصيه كرد: از تلفن همراه براي تماس هاي ضروري و همچنين ارسال و دريافت يکسري خدمات اپراتورها استفاده و در حد ممکن از قرار دادن رمز حساب هاي بانکي و يا اطلاعات مهم و با ارزش بر روي کارت هاي حافظه اين تلفن ها جدداً خودداري كنند.
رييس پليس فتا خراسان شمالي در خاتمه اعلام كرد: پليس فتا با کساني که با بدست آوردن اطلاعات خصوصي اشخاص از طريق هک بلوتوث ، برگرداندن اطلاعات پاک شده کارت هاي حافظه اقدام به هتک حيثيت و افشاء اطلاعات اشخاص كنند، برخورد قانوني و قاطعي خواهد داشت و اين پليس با تلاش شبانه روزي خود مانع از تجاوز چنين اشخاصي به حريم خصوصي هموطنان عزيز مي شود./ف