مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌ معده در افراد مبتلا به این بیماری شود.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، یک کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب در خصوص موارد احتیاط در مصرف کاکائوی تلخ اظهارداشت: در افراد مبتلا به آلرژی‌های غذائی، شکلات‌های تلخ به‌دلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.
 
ناهید برخورداری ادامه داد: همچنین این شکلات‌ها در افرادی‌که مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.
 
وی توصیه کرد: از آنجایی که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی‌که زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه می‌شود کمتر شکلات مصرف کنند.
 
این کارشناس با بیان این که کافئین اسیدمعده را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.
 
وی با اشاره به این که کافئین ماده‌ای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی می‌ماند، عنوان داشت: از این‌رو، افراد مبتلا به بی‌خوابی باید از مصرف این‌گونه شکلات‌ها خودداری کنند.
 
برخورداری عنوان داشت: در افرادی ‌که  کلیه سنگ‌ساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلات‌ها به ترتیب به‌دلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمی‌شود.
 
این کارشناس تغذیه مرکز تحقیقات دیابت یزد در پایان متذکرشد: با تاکید بر این که زنان باردار و مادران شیرده نباید شکلات تلخ مصرف کنند افزود: مصرف شکلات تلخ تاثیرات بدی در مزه شیر میگذارد و در دوران بارداری هم برای سلامت جنین مضر است، کودکان باید این نوع شکلات را با احتیاط و به مقدار کم مصرف کنند./عط
برچسب ها: شکلات ، کلیه ، رفلاکس ، کافئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.