صارمی با اشاره به ویژگی های قابل تاملی كه در اختيار كشور قرار دارد، افزود: ايران دومين كشور دارنده گاز، ششمين كشور دارنده نفت و داراي بيش از 7 هزار و 200گونه گياهي است؛ در حالي كه شمار گونههاي گياهي در كل اروپا 2 هزار گونه است.
معاون شهرداريهاي سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور با اشاره به ساختار سنتي شهرداريهای سراسركشوراظهار داشت: در حال حاضر اساس كار شهرداريها دريافت عوارض از شهروندان است، در شرايطي كه كل بودجه عمراني كشور در سال 24هزار ميلياردتومان است، رقم ناچيزي در اين ميان به شهرداريها اختصاص مييابد.
صارمی تصریح کرد: شهرداريها هم براي تامين نيازهاي خود ناچار نرخ عوارض را افزايش ميدهند كه اين اقدام موجب مشكلاتي در فضاي كسب و كار ميشود و در چنين شرايطي شهروندان نقش تعاملي با شهرداريها ندارند.
وی ادامه داد: به دليل نبود منابع پايدار درآمدي بسياري از طرح ها بر زمين مانده است، و شهرداران ناچار به تراكمفروشي ميشوند و سيما و منظر شهري نيز دچار تهديد ميشود.
معاون سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور با اشاره به350 هزار ميليارد تومان سرمايه سرگردان در داخل كشوربیان داشت: 350هزار ميليارد تومان سرمايه سرگردان در داخل كشور وجود دارد كه به دليل بيبرنامگي، وارد بازار ارز، سكه يا مسكن شده و مشكلات زيادي را در اين بازارها ايجاد ميكند.
وي همچنين بر ضرورت استفاده از سرمايه ايرانيان خارج از كشور تاكيد كرد و گفت: از ميان 161 كشور، ايران از نظر سرعت صدور پروانه در رتبه 149 قرار دارد كه اين وضعيت مطلوبي براي جذب سرمايهگذار نيست.
معاون سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور خاطر نشان کرد: براي جذب سرمايهگذار نبايد به دنبال كسب سود بيشتر به نفع خود باشيم؛ چرا كه به هر حال سرمايهگذاران بايد سودي بيش از بهره بانكي نصيبشان شود تا نسبت به سرمايهگذاري رغبت پيدا كنند./ل