بهتر است دانش آموزان در ساعات بين كلاسي، از ساندويچ نان و پنير و گردو، ميوه ها يا ساندويچ كتلت استفاده كنند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دكتر منصور شهركي دانشيار تغذيه دانشگاه علوم پزشكي زاهدان گفت: استفاده از تنقلاتي مانند چيبس، پفك و مانند آن موجب ايجاد انرژي كاذب در دانش آموزان و بي ميلي او به خوراك مي شود ضمن آنكه بر سلامتي وي نيز تاثير منفي مي گذارد.
 
اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان تصريح كرد: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نكنند چرا كه استفاده از صبحانه كامل شامل نان و پنير يا تخم مرغ يا عسل، شير ولرم، گوجه و خيار و گردو باعث افزايش يادگيري دانش آموزان مي شود.
 
دكتر شهركي ادامه داد: دانش آموزاني كه صبحانه نمي خورند بدليل كاهش قند خون ميزان تمركز و يادگيري آنان در كلاس درس كاهش مي يابد.
 
وي گفت: ‌دانش آموزاني كه شيفت عصر سر كلاس حاضر  مي شوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نيز از ياد نبرند.
 
وي ادامه داد: ‌استفاده از يك وعده خوراك سبك و كم چرب مي تواند نقش مهمي در ارتقاء يادگيري دانش آموزان شيفت ظهر داشته باشد./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار