برداشت چغندر قند از مزارع کشاورزی استان کرمانشاه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ، گفت: سطح زیر کشت چغندر قند دراستان حدود 9 هزار هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح 470 هزار تن محصول برداشت شود.
وی گفت: عمده سطح زیر کشت چغندرقند استان مربوط به شهرستانهای اسلام آبادغرب، کنگاور، صحنه، هرسین و کرمانشاه است.
 اسماعیل پرویزی فر تولید چغندر قند سال گذشته استان را با متوسط عملکرد 50 تن در هکتار حدود 450 هزار تن اعلام کرد.
پرویزی فر افزود: برای امسال متوسط عملکرد 54 تن در هکتار پیش بینی شده که بعلت کمبود آب شاید مقداری پایین تر از این رقم محقق شود.
وی گفت: کار برداشت چغندر قند در استان تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه از استانهای مطرح در تولید چغندرقند است، گفت: استان کرمانشاه از لحاظ عملکرد به همراه آذربایجان غربی رتبه اول و از لحاظ تولید رتبه چهارم را در کشور دارد. پرویزی فر عیار چغندر قند تولیدی در استان را نیز مناسب عنوان کرد.
پرویزی فر  با اشاره به وجود دو کارخانه قند با ظرفیت مجموعا 350 هزار تن، گفت: احداث کارخانه قند سوم در استان ضروری است ./ب
برچسب ها: کرمانشاه ، برداشت ، چغندر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.