به گزارش
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، پیشینه ورود اسلام به برزیل با مهاجرت مسلمانان در سده ۱۹ میلادی آغاز شد و از آن زمان شمار قابل توجهی از مردم این کشور به دین اسلام گرویده اند.
هم اکنون در كشور برزیل با بیش از یک میلیون و 500 هزار مسلمان، نزدیک به 130 مسجد، انجمن اسلامی و نمازخانه وجود دارد. از 40 سال گذشته تاکنون تغییرات و پيشرفت هاي بسیاری در اوضاع فرهنگی مسلمانان برزيل رخ داده به طوری که حدود 40 مسجد طی این سال ها ساخته شده است.
به خاطر همین رشد اسلام در این کشور، از این پس زنان مسلمان اهل برزیل می توانند برای عکس پاسپورت خود حجاب اسلامی را حفظ کنند.
مسئله حجاب زنان مسلمان برای عکس مدارک رسمی در این کشور ابتدا در ایالت سائو پائولوی و شهر "برناردو دی کامپو" خبر ساز شد. زن مسلمانی به نام "اهلام عبدل السعیفی" از اهالی این شهر از برداشتن حجاب خود به منظور عکس برداری برای گواهینامه رانندگی خودداری کرد، پیش از این نیز بسیاری از زنان مسلمان به خاطر همین مسئله ترجیح می دادند گواه.
پلیس ناحیه در آن زمان در پاسخ به اعتراض این زن مسلمان اعلام کرد که اداره پلیس تنها از قوانین ایالتی پیروی می کند که در آن زمان اجازه داشتن حجاب را به زنان نمی داد.
این مسئله باعث شد تا مسلمانان این شهر با تنظیم درخواستی از مقامات ایالتی درخواست کنند تا حق داشتن حجاب برای تصاویر مدارک را به زنان مسلمان این ایالت اعطاء شود.
مقامات محلی از این درخواست استقبال کرده و آن را به صورت یک درخواست رسمی برای مسئولین رده بالا ارسال کردند. مقامات ارشد پلیس برزیل نیز از پیشنهاد استقبال کرده و موافقت کردند که زنان بتوانند برای تصاویر مدارک رسمی خود مثل گذرنامه حجاب خود را حفظ کنند.
البته اداره پلیس راهنمایی و ثبت احوال برزیل تا 30 روز دیگر در مورد حفظ حجاب برای کارت شناسایی نظر خود را اعلام می کنند که البته با توجه به موافقت پلیس برای حفظ حجاب در عکس پاسپورتها به احتمال زیاد این مسئله برای کارت شناسایی و گواهینامه نیز لحاظ می شود.