به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ لیلا شورورزی،کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی ,فعالیت بدنی ومصرف دخانیات می باشد که به دلیل تغییر درشیوه زندگی ناشی ازشهرنشینی وصنعتی شدن پدید آمده است.
لیلا شورورزی ادامه داد: امروزه مردم نسبت به گذشته بیشتر غذاهای پرکالری مصرف می کنند وازطرفی تحرک بدنی آنان نیز کمتراز گذشته شده است .بنابراین یکی از مهمترین مداخلات به منظور پیشگیری وکنترل بیماریهای قلبی عروقی اصلاح رژیم غذایی است.
این کارشناس تغذیه گفت: برای داشتن قلب سالم باید به فعالیت بدنی، ورزش متناسب با سن و شرایط جسمی و همچنین روشهای کنترل و برخورد با استرس را یاد بگیرید.
وی در انتها در خصوص توصیه های تغذیه ای موثر درپیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی به رعایت 2 اصل تعادل و تنوع دربرنامه غذایی روزانه، کاهش مصرف چربی و روغن در برنامه غذایی، توجه به نوع روغن مصرفی (استفاده از روغنهای مایع و دارای اسیدچرب ترانس پایین)، کاهش مصرف مواد قندی و جایگزین نمودن قندهای طبیعی مانندخرما,کشمش ,انجیر و توت خشک، کاهش مصرف نمک (خودداری ازمصرف غذاهای کنسروشده وغذاهای شور)، افزایش مصرف فیبرازطریق مصرف سبزیها ,غلات کامل ,حبوبات و مغزها و افزایش مصرف میوه و سبزی در برنامه غذایی روزانه تاکید کرد./ح