به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، فال به دست و گل به دست مشغول فروش هستند، فروش که نمی توان گفت، نوعی مانور روی احساسات و عواطف مردم و فروش اجناس خود.
کودکان کار سرگردان و سردرگم فقط در خیابان ها پرسه می زنند مافیای نگهداری از آنها همواره از دور نظاره گر آنهاست، اگر کم کار کنند و یا بد کار کنند، شلاق و مشت و لگد در انتظارشان است.
آری، این است سرنوشت کودکانی که کار و زندگی در خیابان تنها طالع آنهاست.
اما این وسط سازمان ها و ارگان های موظف چه کاری انجام می دهند، سازمان هایی که در هنگام دریافت بودجه برای ساماندهی و جمع آوری این کودکان بادی به غب غب می اندازند و کباده نگهداری از آنها را به دوش می کشند اما در عمل...
اما این روزها سخنان تازه ای از دستگاه ها می شنویم، دستگاه های دولتی و غیر دولتی که تعدادشان از 15 هم فراتر می رود اما دریغ از فعالیت یک سازمان یا ارگان.
هاشمی رئیس سازمان بهزیستی کشور در آخرین صحبت خود از اختصاص نیافتن بودجه برای ساماندهی کودکان خیابانی دم می زند و می گوید: سازمان بهزیستی در سال های اخیر بدون دریافت هیچ گونه بودجه ای نسبت به ساماندهی کودکان کار و خیابان اقدامات بسیاری انجام داده است اما ساماندهی تمامی کودکان بر عهده سازمان بهزیستی نیست.
وی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از کودکان کار و خیابان را افاغنه و اتباع بیگانه تشکیل می دهند خاطر نشان کرد: بهزیستی وظیفه ساماندهی این کودکان را ندارد.
کودکان کار و خیابان قشر مورد تظلم واقع شده پایتخت هستند، چرا که از این جا رانده و از آن جا مانده هستند./ز