وی درباره انتخابات آینده اظهار داشت: «تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی برگزاری یک انتخابات آزاد و شفاف است، به گونه ای که همه شرکت کنندگان در انتخابات، نتایج آن را قبول کنند؛ یعنی نظارت کافی بر آن وجود داشته و شفاف و قانونی و به دور از تخلف و دخالت نهادهای غیرمرتبط باشد[!] به این ترتیب است که مخاطرات بین المللی نیز رفع خواهد شد و غربی ها متوجه خواهند بود که با یک ملت متحد و همبسته روبرو هستند. هنگامی که ملت به طور واقعی با حکومت همراه شود، دشمنان نمی توانند به کشور فشار وارد کنند.»
موسوی خوئینی ها که بخش اعظم اظهارات خود را به انتخابات اختصاص داده بود، در انتها گفت: «ما داعیه اصلاحات داریم و انتخابات مسأله اول ما نیست[!] مسئولیت ما بالاتر از مسأله ریاست جمهوری است و اصلاح طلبی را یک رفتار دینی می دانیم. از این رو به عنوان یک مسلمان، خود را فراتر از این می دانیم که عده ای بخواهند هویت ما را با حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری یا عدم حضور در آن تعریف کنند. ما به دنبال اسلام هستیم، ما به دنبال حاکمیت دین خدا هستیم.»
گفتنی است آقای موسوی خوئینی ها همواره از تشکیک کنندگان در سلامت انتخابات پشتیبانی کرده است. وی خود را در جایگاهی می بیند که برای نظام شرط بگذارد و رأی آوردن همفکران و دوستان خود را ملاک صحت و سلامت انتخابات بداند!
به نظر می رسد اصرار آقای خوئینی ها بر حضور سران فتنه در صحنه انتخابات، نوعی فرار به جلو برای توجیه عدم اقبال مردم به جناح متبوع ایشان باشد.
یادآوری می کنیم در انتخابات مجلس نهم نیز آقای موسوی خوئینی ها و سایر همراهانشان برای شرکت در انتخابات شرط و شروطی قائل شدند که البته با استقبال شکوهمند مردم و نصاب کم نظیر مشارکتی که ملت در انتخابات به ثبت رساند، پاسخ خود را دریافت کردند.
خاطرنشان می شود که آقای هاشمی رفسنجانی هم مدتی است مانند آقای موسوی خوئینی ها در سخنان خود بر لزوم برگزاری "انتخابات آزاد" تأکید خاصی می کند.