115 هزار قطعه بچه ماهي گرمابي در منابع آبي طبيعي و نيمه طبيعي استان اصفهان رهاسازي شد.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهادکشاورزي اصفهان امروز گفت: اين تعداد بچه ماهي اين هفته در سدهاي چادگان، نجف آباد و لنجان رهاسازي شد.

عباسي هدف از اجراي اين طرح را استفاده بهينه از منابع آبي به ويژه سدهاي کشاورزي دانست و افزود: ماهي هاي رها شده در اين سدها که از نوع گرمابي از جمله کپور معمولي و آمور هستند پس از هشت  ماه تا يکسال صيد مي شوند.

مدير امور شيلات و آبزيان سازمان جهادکشاورزي اصفهان گفت: با رهاسازي اين ماهي ها، حدود 115تن  گوشت ماهي به ارزش حدود6 ميليارد ريال توليد مي شود.

به گفته وي از ابتداي امسال تا کنون حدود 106 هزار قطعه بچه ماهي در منابع آبي طبيعي و نيمه طبيعي استان اصفهان رها شده است که تا پايان سال به  400هزار قطعه مي رسد.

سالانه حدود 400 تا 700هزار بچه ماهي در منابع آبي طبيعي استان اصفهان رهاسازي مي شود و در زمان صيد حدود 900 تن گوشت ماهي عايد بهره برداران اصفهاني مي شود.

ماهيان گرمابي در استخرهاي خاکي و در مناطقي که آب دماي بين 18تا32 درجه سانتيگراد دارد، پرورش داده مي شود./س
برچسب ها: ماهی ، گرمابی ، منابع آبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار