نارنج میوه ای از گروه مرکبات است که آب آن مطبوع و سرشار از ویتامین C است و از میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان  نارنج هضم غذا را آسان می کند وخوردن آن با شکر در رفع یبوست ، درمان گلودرد  اثربخش است.   نصف لیوان آب نارنج با یک قاشق عسل مخلوط بعد از غذا

اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.ضماد پخته میوه نارنج که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر مفید است.

برچسب ها: دانشنامه ، خواص ، نارنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.