ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم |
مشخصات محصول |
1 |
راسته با استخوان |
179500 |
- |
2 |
راسته بی استخوان |
258000 |
- |
3 |
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان |
232000 |
بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاعری با 3% چربی قابل رویت |
4 |
سردست (با گردن جناق 7 دنده) |
192000 |
سردست،سینه،ماهیچه،گردن،جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
5 |
سر دست ( کف دست ) |
220000 |
بدون(سینه ،ماهیچه ،گردن ،جناق و استخوان کتف) |
6 |
قلوه گاه با استخوان |
130000 |
- |
7 |
قلوه گاه بی استخوان |
140000 |
- |
8 |
گردن |
162000 |
- |
9 |
ماهیچه |
230000 |
همراه با گل ماهیچه |
10 |
شقه گوسفندی |
180000 |
لاشه با برش طولی بدون دنبه |
گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم |
مشخصات محصول |
1 |
راسته پاک کرده |
268500 |
بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته) |
2 |
ران پاک کرده |
227000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
3 |
سردست پاک کرده |
219000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
4 |
فیله پاک کرده |
334000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
5 |
قلم |
21000 |
برش خورده |
6 |
قلوه گاه |
169500 |
بدون چربی و پوست اضافه |
7 |
خورشتی گوساله |
225000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم ) |
8 |
گردن |
200000 |
کاملا پاک شده |