مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: سالانه به طور متوسط 2 هزار و 500 تن گوشت مرغ در شهرستان بردسیر تولید می‌شود.

حمیدرضا ارجمند درمصاحبه باخبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اعلام این خبرگفت: 32 واحد مرغداری صنعتی و نیمه‌صنعتی با ظرفیت 480 هزار قطعه در هر دوره در شهرستان بردسیر فعالیت دارند.

وی افزود: طی چهار دوره سه ماهه در سال به طور میانگین 2 میلیون قطعه مرغ گوشتی در شهرستان بردسیر تولید می‌شود که علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرستان‌های هم‌جوار نیز فرستاده می‌شود.

ارجمند یاداور شد: متقاضیان می‌توانند با استفاده از تسهیلات توسعه بخش کشاورزی برای احداث مرغداری اقدام و جهاد کشاورزی آماده ارائه خدمات و همکاری با مراجعان است./س

برچسب ها: تولید ، گوشت مرغ ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.