برنامه آموزشی رژیم غذایی بیماران دیابتی ،خطر مشکلات ناشی از بیماری را کاهش می دهد.

شیما بیات، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بیماری های مزمن از جمله رنجبار ترین دردهای بشری هستند که سالانه به این تعداد اضافه می شود. دیابت و رایج ترین بیماری مزمن کشور است که بر کیفیت زندگی بیمار تاثیر منفی می گذارد ناتوانی درکنترل رژیم غذایی نیزمی تواند احساس نا امیدی و بی کفایتی را در بیماران تشدید نماید.

وی گفت: تحقیقات نشان می دهد که برنامه آموزشی رژیم غذایی بیماران دیابتی ،خطر مشکلات ناشی از بیماری را کاهش می دهد.

بیات تصریح کرد: با توجه به شناسایی تغذیه به عنوان یکی از عوامل مؤثر در میزان کیفیت زندگی بیماران دیابتی و با توجه به اهمیت آموزش موارد مربوط به تغذیه صحیح و اینکه اصلاح کیفیت زندگی نه تنها برای بیمار دیابتی سودمند و با ارزش است، بلکه هزینه های مراقبت بهداشتی و پزشکی مرتبط با آنها را کاهش می دهد، تهیه و تدوین برنامه تغذیه ای و آموزش موارد لازم به بیماران دیابتی ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی بیماران تحت خطر در کاهش مشکلات جسمی ،روانی و دیگر مسایل آنان از طریق آموزش های دریافتی و اطلاع نتایج به مسؤلین کمک کننده خواهد بود ./ح

برچسب ها: رژیم غذایی ، دیابت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.