سابقه بیداری اسلامي در بحرین به 3 دهه پیش باز می‌گردد و در دوره‌های مختلف ظهور و بروز داشته و اکنون در یکی از مهم‌ترین و پرشورترین دوران خود قرار دارد؛ اكنون مردمي كه دست به قيام نزده بودند نيز بيدار شده و به موج اعتراضات پيوسته‌اند و در پس اوج سياهي جنايات رژيم آل خليفه، سپيده‌دم پيروزي خود را به نظاره نشسته‌اند.

به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، به موازات گسترش امواج قیام مردمی در بحرین و در شرایطی که مشکل بی‌ثباتی برای رژیم آل‌خلیفه روز به روز حاد‌تر می‌شود، گویا مقامات این رژیم، فرافکنی را بهترین راهکار برای مسائل خود در نظر گرفته‌اند. در این راستا، وزیر خارجه این رژیم اظهارات وقيحانه و غیرمعمول را علیه ایران مطرح کرده است. 

اظهارات گستاخانه وزیر خارجه بحرین

در پی سخنان حسین امیرعبداللهیان، معاون وزارت خارجه ایران و افشای این که رژیم آل‌خلیفه برای سکوب معترضان شیعه بحرینی، از گازهای سمی بهره می‌گیرد، وزیر خارجه این رژیم در اظهاراتی غیرمعمول و کاملاً خلاف عرف دیپلماتیک، ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرده است.  

به نوشته روزنامه «الشرق‌الاوسط»، شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین، در این رابطه در صفحه «توییتر» خود نوشته: «زمان آن رسیده که شاهد کنفرانس «دوستان مردم ایران» باشیم». به نوشته این روزنامه، جمله مذکور به دو زبان عربی و انگلیسی در صفحه توییتر وی منتشر شده است.  

گفتنی است، اشاره وزیر خارجه بحرین به مجموعه کنفرانس‌های «دوستان مردم سوریه» بوده که تاکنون چندین دور از آن در کشورهای گوناگون با هدف سرنگونی دولت سوریه برگزار شده است؛ اما پیش از این موضع‌گیری غیرمعمول، وزارت خارجه بحرین با انتشار بیانیه‌ای رسمی به سخنان امیرعبداللهیان واکنش نشان داده بود که البته لحن آن بیانیه نیز دست‌کمی از سخنان خود وزیر خارجه‌اش نداشت.  

وزارت خارجه آل خلیفه در بیانیه خود در تلاشی آشکار برای فرافکنی، موضوع مشکلات اقتصادی در ایران را پیش کشیده و موضع‌گیری‌های مقامات ایرانی را برای سرپوش گذاشتن بر این مشکلات دانسته بود. در این بیانیه همچنین ادعا شده، «اصلاحاتی که از سال ۲۰۰۱ توسط شاه حمد آغاز شد، ادامه خواهد یافت تا جامعه بحرین از آزادی، دموکراسی و احترام به حقوق بشر برخوردار باشد!»  

افزون بر این، در این بیانیه از سخنان امیرعبداللهیان با لفظ «تجاوز به حاکمیت بحرین» نام برده و تأکید شده بود، این کارها باید از سوی ایران پایان یابد.  

این اظهارات در حالی از سوی وزارت خارجه بحرین مطرح می‌شود که از زمان آغاز اعتراضات مردمی در این کشور در سال ۲۰۱۱ تاکنون، گروه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به طور فزاینده‌ای اقدامات رژیم آل خلیفه در سرکوب اکثریت شیعه مذهب این کشور را محکوم کرده‌اند؛‌با این حال، واکنشی تا این اندازه شدید به یک اظهارنظر کوتاه معاون وزارت خارجه ایران، نشان دهنده عمق بحران سیاسی در بحرین و ترس رژیم آل خلیفه از کوچک‌ترین افشاگری‌هایی است که ماهیت واقعی کارهای این رژیم را آشکار سازد.  

پرونده جدایی بحرین از ایران  

اعلامیه استقلال بحرین در تاریخ ۱۴ اوت ۱۹۷۱ منتشر شد. رژيم منحوس پهلوي تنها یک ساعت پس از استقلال بحرین آن را به رسمیت شناخت. یک روز بعد (۱۵ اوت) ، بحرین و انگلستان یک قرار داد دوستی (با هدف مشورت در مواقع ضروری) با یکدیگر امضا کردند! بدین ترتیب، مسئله بحرین پس از یک قرن و نیم منازعه و کشمکش به نقطه حل رسید.

۳۹ سال پیش مراحل نهایی جدا شدن قسمتی از خاک ایران (بحرین) انجام شد. شورای امنیت سازمان ملل با استناد به گزارش نهایی نماینده ویژه دبیرکل در بحرین مبنی بر نظر اکثریت مردم به جدایی از ایران، استقلال بحرین از خاک کشورمان را در تاریخ ۳۰ آوریل ۱۹۷۰ ( اردیبهشت ۱۳۴۹ ) مورد تأیید و تصویب قرار داد.  

دولت ایران در مدت یک قرن و نیم حاد شدن مسئله بحرین ( ۱۸۲۰ ۱۹۷۰ ) و با وجود دخالت و سلطه انگلستان بر آن جزیره، هیچگاه جدایی بحرین از خاک ایران را نپذیرفت؛ اگرچه قدرت انجام عمل حادی علیه انگلیس را نیز نداشت. نخستین گام‌ها به سوی واگذاری بحرین در زمان پهلوی دوم برداشته شد و آن زمانی بود که انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها از هر 2 سو شاه را به چنین تصمیمی ترغیب، تهدید و تطمیع کردند و سرانجام به هدف خود دست یافتند.

در ژانویه ۱۹۶۸، پس از اینکه انگلستان اعلام کرد که نیروهایش را تا پایان سال ۱۹۷۱ از شرق سوئز خارج خواهد کرد، دولت ایران از این تصمیم استقبال کرد و اعلام کرد که از حق حاکمیت خود بر بحرین منصرف نشده است. اما با طراحی و هدایت انگلستان قرار شد فدراسیونی متشکل از ۹ شیخ نشین جنوب خلیج فارس و از جمله بحرین در قالب یک کشور واحد پس از خروج نیروهای انگلیسی از منطقه تشکیل شود. شیخ بحرین با ابراز ناخشنودی از مسئله خروج نیروهای انگلیسی و ادعای مالکیت ایران بر بحرین آن را یک مشکل امنیتی برای آینده مجمع الجزایر دانست، بنابراین حل این مشکل را پیوستن بحرین به فدراسیون یاد شده دانست.

محمدرضا شاه اگرچه به دلیل مخالفت با جدایی بحرین از ایران با تشکیل این فدراسیون مخالفت می کرد اماسرانجام در خلال مذاکرات گسترده با آمریکایی ها و انگلیسی‌ها از مواضع خود عدول کرد.

مذاکرات جدایی بحرین به طور آشکار و پنهان میان ایران، انگلستان، عربستان سعودی و آمریکا انجام می‌شد. جدا از سیاست‌های استعماری انگلستان حمایت عربستان سعودی (به عنوان کشور عرب با نفوذ منطقه) از خواسته ها و آمال شیخ بحرین و نیز مرز آب‌های سرزمینی و فلات قاره 2 کشور هم موضوع مهمی بود که به تضاد منافع 2 کشور ایران و عربستان انجامید، به طوری که شاه برنامه دیدار رسمی‌اش از عربستان سعودی را در اوایل سال ۱۹۶۸ ( ۱۳۴۷) به تعویق انداخت.

بالاخره با مذاکرات طرفین نخستین قدم قابل توجه در حل اختلافات دیرین 2 کشور بر سر مرز فلات قاره و مالکیت جزایر فارسی و عربی در تاریخ ۲۴ اکتبر ۱۹۶۸ با امضای یک موافقت‌نامه برداشته شد و باعث شد ایران در مورد مسئله بحرین کوتاه آمده و عقب نشینی سیاسی کند.

در آن شرایط، حکومت ایران حفظ بحرین با توسل به شیوه‌های نظامی را در توان خود نمی‌دید. دولت شاه از عکس‌العمل انگلستان به عنوان یک قدرت بزرگ استعماری واهمه داشت، ضمن اینکه این کار تمام کشورهای عربی را (اعم از تندرو و محافظه کار) علیه ایران متحد و هم پیمان می ساخت. این در حالی بود که ایران در آن دوران درگیری‌های ارضی و مرزی و سیاسی گسترده‌ای با عراق داشت. از طرف دیگر اقدام نظامی ایران می‌توانست سازمان ملل متحد را به وسیله قدرت‌های بزرگ علیه ایران وارد عرصه کند.

بنابراین شاه با توجه با سازش‌های پنهانی انجام شده و شرایط زمانی، راه حل سیاسی را برگزید. شاه در زمستان سال ۱۳۴۸ (اوایل ۱۹۷۰) در مصاحبه‌ای خواستار حل مسئله بحرین از طریق کسب نظر مردم آن به وسیله سازمان ملل متحد شد. بالاخره پیشنهاد رسمی شاه از طریق گفتگوهای بعدی ایران با انگلستان و دبیرکل سازمان ملل (اوتانت) در اوایل سال ۱۹۷۰ به نتیجه نهایی رسید و ایران در تاریخ ۹ مارس ۱۹۷۰ ( ۹ اسفند ۱۳۴۸ ) رسما خواستار همکاری دبیرکل سازمان ملل برای استعلام نظر واقعی مردم بحرین از طریق انتصاب یک نماینده ویژه شد.

تظاهرات بی‌سابقه مردم بحرين


موج بيداري اسلامي در بحرين با تظاهرات كه به دعوت شیخ "عیسی قاسم" در تاريخ 14 فوريه سال 2010 و با هدف احقاق حقوق بر حق مردم بحرین برگزار شد، از غرب منامه، پایتخت بحرین آغاز شد.

در اين تظاهرات، مردم بحرین یک‌ صدا بر ادامه انقلاب خویش تاکید کردند و سرنگونی رژیم آل‌خلیفه را فریاد زدند و با اقدامات خود نهايت بيزاري و انزجار خود از رژيم آل خليفه را به گوش جهانيان رساندند.

مردم عراق نیز در اعلام همبستگی با مردم بحرین و انقلاب آنها در چندین شهر این کشور از جمله بغداد، نجف اشرف، بصره و کوت و ناصریه تظاهرات کردند.

همچنين در استرالیا نیز مسلمانان این کشور در حمایت از انقلاب مردمی بحرین و اعلام همبستگی با مردم بحرین تظاهرات کردند.

موج بيداري اسلامي در بحرين

در شرايطي که امواج بيداري اسلامي و عدالت خواهي، کشورهاي اسلامي را فرا گرفته است و پس از آنکه ملت هاي تونس و مصر توانستند با برگزاري راهپيمايي و تجمعات مردمي، ديکتاتوري هاي وابسته به غرب را سرنگون کنند و حقوق و کرامت از دست رفته خويش را بازستانند، اين موج آزادي خواهي  به کشور اسلامي بحرين رسيده است.

در حالی که مردم بحرین با برگزاري راهپيمايي‌هاي کاملا مسالمت آميز، درخواست داشتند برنامه اصلاحاتي که از چند سال پيش از سوي هيئت حاکمه وعده داده شده بود انجام شود. اما در کمال تعجب و تأسف، مطالبات مسالمت آميزشان با بدترين وجوه ممکن پاسخ داده شد و با حمله وحشيانه و ناجوانمردانه به متحصنان، جمعي از جوانان و مردم مومن اين کشور به خاک و خون کشیده شده و شربت شهادت را نوشیدند که موجب حيرت جهانيان و نگراني شديد امت اسلامي و علاقمندان به سرنوشت مردم بحرين شد.

سابقه بیداری اسلامي در بحرین به 3 دهه پیش باز می‌گردد و در دوره‌های مختلف ظهور و بروز داشته و اکنون در یکی از مهم‌ترین و پرشورترین دوران قرار دارد.

بيداري اسلامي بحرين طي 3 دهه گذشته هر روز اوج گرفته و مردمي كه دست به قيام نزده بودند بيدار شده و به موج اعتراضات پيوستند.

هیچ عنصری نمی تواند جنبش اصلاح طلبانه مردم بحرین را متوقف کند و دير يا زود رژيم حاكم در بحرين كه به مطالبات اصلاح طلبانه مردم اهميتی نمي‌دهد مجبور به تن دادن به اين مطالبات خواهد شد.

ملت بحرین و دیگر ملت‌ها بپا خاسته و هوشيارانه و با عزم راسخ قيام كرده تا اوضاع را دگرگون كنند، تا از تبعيض‌هاي رژيم‌هاي حاكم رها شوند و به اوضاع سياسي اسف بار كشورهاي خود پايان دهند.

ملت‌های عرب براي بازيابي عزت انساني خود بپا خاسته اند و هرگز ميدان را ترك نخواهند كرد بنابراين هيچ رژيمي نمي تواند جلوي مردم را بگيرد.

فقط به رسميت شناختن حق مردم در انتخاب دولت خود، تشكيل پارلمان داراي اختيارات كامل و تشكيل دستگاه قضائي مستقل، اصلاحات واقعي محسوب مي شود.

آل خلیفه در مسابقه کشتار مردم از رژیم صهیونیستی سبقت گرفت  

رژیم آل خلیفە با وجود بیانیه های ژنو ، کشتار مردم این کشور را ادامە می دھد، اين رژیم به عمد می‌کوشد، پس از انتشار گزارش کمیته حقیقت یاب شریف بسیونی و بیانیه های ژنو درباره وضعیت حقوق بشر بحرین ، به سرکوب مردم این کشور شدت دهد.

رژیم آل خلیفه به این کشتارها وجهه قانونی داده و با تصویب قوانین ظالمانه، کسانی را که درخیابان تظاهرات می کنند، تروریست معرفی كرده و كشتار آنان را توجيه مي‌كند.

وضعیت میدانی و امنیتی بحرین، حاکی از خشم مردم از کشتار منظم جوانان بحرینی به دست عوامل رژیم آل خلیفه با سلاح های ممنوعه است.

قیام مسالمت آمیز مردم بحرین از 14 فوریه سال 2011 ضد رژیم آل خلیفه آغاز شده است و تاکنون در حمله نیروهای این رژِیم با همکاری نیروهای اشغالگر عربستان به مردم معترض بحرین ، صدها نفر کشته ، زخمی و بازداشت شده‌اند.

میزان بمب های دودزای خفه کننده‌ای که نیروهای رژیم آل خلیفه از زمان آغاز انقلاب بحرین استفاده کرده اند، بیش از استفاده نیروهای اشغالگر صهيونيستي از زمان آغاز انتفاضه سوم تاکنون بوده است.

ایالت متحده آمریکا منبع مشترک این بمب‌های کشنده است. این بمب‌ها حاوی مواد سمی است که به سرعت هوشیاری شخص را از بین می برد و در بسیاری از حالات منجر به مرگ بر اثر خفگی می شود. این بمب ها تاکنون جان دهها انقلابی و کودک را گرفته است.

اين رژيم مي خواهد اين موضوع را در ذهن مردم نهادينه كند كه كشته شدن يك شخص امري عادي است و حتي اگر روزي يك بار يا ساعتي يك بار اتفاق بيفتد، هم مشكلي وجود ندارد، زيرا كشته شدن او لازم بوده است.

از نظر رژيم آل خليفه، مردم ارزشي ندارند به همين سبب كشته شدن يك شخص يا هتك حرمت شخصي ديگر مساله‌اي عادي و روزمره به شمار مي‌رود.

همه نيروهاي مخالف رژيم بر اين مساله اتفاق نظر دارند كه اين رژيم فاسد، قاتل و متجاوز اصلاح شدني نيست به ويژه كه هتك حرمت مساجد، پاره كردن قرآن ها و ديگر موارد تجاوز را در پرونده قطور تجاوزات خود دارد

در حال حاضر 2 راه حل وجود دارد يا آن كه ملت سرنوشت خود را به دست گيرد و دولتي منتخب را بر سر كار آورد يا تمام رژيم حاكم را سرنگون سازد.

رژيم آل خليفه هر روز طرح جديدي ارائه مي دهد اما هيچ يك از این طرح ها فراتر از كاغذ نمي روند و رژيم همواره مردم را از دم تيغ مي گذراند؛ از طرح "بسيوني"(رئیس کمیته تحقیق) كه به وسيله آمريكا طراحي شد، تا طرح نبيل الحمر تا طرح " ولي عهد " هيچ گشايشي حاصل نشده است و هر آن احتمال مطرح كردن طرحي جديد وجود دارد؛ اما مساله اصلي اين است كه همه اين طرح‌ها تنها با هدف دور زدن افكار عمومي و خواسته‌هاي آنان و وقت كشي صورت مي‌گيرد.

ورود نظامیان عربستان به بحرین برای مقابله با مردم معترض

در حالی که اشغالگران سعودی و اماراتی با همراهی شبه نظامیان وابسته به آل‌خلیفه سرگرم قتل عام مردم بی‌دفاع بحرین هستند، فرافکنی مقامات رژیم حاکم برای توجیه اشغالگری آل‌سعود با تهدید نشان دادن ایران، نشان از سردرگمی آنها در توجیه رفتار خلاف عرف و انسانیت آنها دارد.

حدود هزار سرباز عربستان سعودی وارد بحرین شده و در منطقه سنی‌نشین ریفا که محل اقامت خانواده سلطنتی و نزدیک به یک بیمارستان نظامی است، مستقر شدند.

اغتشاشات گسترده در بحرین، هراس و نگرانی‌های بسیاری نزد عربستان بزرگترین کشور صادرکننده نفت در جهان ایجاد می کند که مبادا انقلاب‌های مردمی درتونس و مصر، موجب کشیده شدن اعتراضات مردمی به شهرهای عربستان شود.


ایجاد تغییرات سیاسی‌، آزادی فعالان، و توقف اعطای تابعیت سیاسی، از جمله مطالبات تظاهرکنندگان در بحرین است؛ موضوع بحرین، "بحرینی - بحرینی" است نه "شیعه - سنی" و طائفه ای و فرقه‌ای. در واقع ورود نظامیان خارجی قصد دارد موضوع "بحرینی - بحرینی" را به یک موضوع "شیعه - سنی" و "بحرینی - سعودی" تبدیل كند.

لشکرکشی سعودی‌ها به بحرین با چراغ سبز واشنگتن صورت گرفت و این امر باعث تخریب چهره عربستان در این بخش از منطقه شد. 

ورود نیروهای نظامی سعودی استقلال و حاکمیت بحرین را خدشه‌دار کرد و شکاف بین مردم و حاکمیت را افزایش داد و در عین حال کمکی هم به امنیت منطقه نکرد، بلکه باعث تشدید ناامنی های داخلی در بحرین و تاثیرات نامطلوبش در منطقه شد.

ایران تنها حامی فلسطین و انقلابیون جهان/ آل خلیفه عامل غرب و صهیونیست

ائتلاف چهارده فوریه بحرین با محکوم کردن اظهارات خصمانه پادشاه این کشور علیه ایران در همراهی با صهیونیسم جهانی، رژیم آل خلیفه را عامل غربی ها و صهیونیستها دانست.

اظهارات اخیر دیکتاتور بحرین علیه ایران نشان دهنده تفکرات کورکورانه این جنایتکار حقیراست و این اظهارات از سوی کسی مطرح می شود که علاقه ای برای انجام اصلاحات ندارد.  

این اظهارات در شرایطی مطرح می شود که غربی‌ها علیه ایران صف آرایی کرده اند و آل خلیفه برای نجات خود از دست مردم دست به دامان آمریکا و رژيم جعلي صهيونيستي شده است و امیدوار است که آنها وی را از این ورطه برهانند.

ایران اسلامی تنها کشوری است که حامی آرمان فلسطین و همه نیروهای انقلابی و آزادی‌خواه در کشورهای عربی است و تنها کشوری است که حامی ملت های عربی و اسلامی هستند و دیکتاتور حقیری مانند حمد چگونه می تواند کشور بزرگ منطقه را دشمن کشور ما بداند.

اینکه آمریکا و رژيم غاصب صهيونيستي از ایران می‌ترسند و به شیوه‌های مختلف می‌کوشند که مانع پیشرفت آن شوند اما اینکه پادشاه فاسد بحرین با صهیونیست‌ها همراهی کند جای تاسف عمیق دارد.

ما آنجائى كه دخالت كنيم، صريح ميگوئيم


ايران هيچ گونه دخالتي در مسائل بحرين ندارد چراکه مقام معظم رهبري نيز در يکي از خطبه‌هاي نماز جمعه چنين فرمودند: «حكام بحرين ادعا كردند كه ايران در قضاياى بحرين دخالت ميكند. اين دروغ است. نه، ما دخالت نميكنيم. ما آنجائى كه دخالت كنيم، صريح ميگوئيم. ما در قضاياى ضديت با اسرائيل دخالت كرديم؛ نتيجه‌اش هم پيروزى جنگ سى و سه روزه و پيروزى جنگ بيست و دو روزه بود. بعد از اين هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژيم صهيونيستى مبارزه كند، مقابله كند، ما پشت سرش هستيم و كمكش ميكنيم و هيچ ابائى هم از گفتن اين حرف نداريم. اين حقيقت و واقعيت است. اما اينكه حالا حاكم جزيره‌ى بحرين بيايد بگويد ايران در قضاياى بحرين دخالت ميكند، نه، اين حرف درستى نيست؛ حرف خلاف واقعى است. ما اگر در بحرين دخالت ميكرديم، اوضاع در بحرين جور ديگرى ميشد!»

زنداني كردن كودكان بي‌گناه و مظلوم بحريني


رژیم آل خلیفه کودکان را به عنوان گروگان به همراه صدها تن از مردم بحرین بازداشت کرده است و دليل اين بازداشت‌ها را سياسي مي‌خواند.

رژیم ‌آل‌خلیفه در حال نقض حقوق کودکان و سلب کمترین حقوق انسانی و طبیعی آنها بوده و نقض حقوق کودکان بحرینی از طریق بازداشت، ضرب و جرح، شکنجه و بازداشت والدین صورت می‌گیرد.

بسیاری از کودکان و نوجوانان زیر 18 سال پس از حوادث اخیر، بدون ارتکاب و اثبات گناه علیه آنان در زندان بسر می‌برند و تنها به دلیل گفته‌های سایر زندانیان بازداشت شده‌اند و با زور و اکراه از آنان اعتراف گرفته می‌شود.

بر اساس موازین و معاهده‌های بین‌المللی که بحرین نیز آنها را پذیرفته است، سن قانونی برای محاکمه و زندان را بالای 18 سال است و با کسانی که زیر 18 سال هستند به شیوه‌های خاص و به دور از قوانین معمول برخورد می‌شود، اما دقیقا خلاف این امر در بحرین اجرا می‌شود، البته اقدامات غیرقانونی نظام تنها به کودکان و نوجوانان منحصر نمی‌شود، بلکه زندانیان عادی نیز از حقوق طبیعی خود نظیر ارتباط با خانواده و همچنین تحقیق از آنان در حضور وکلا محروم هستند و حتی مکان بازداشت آنان نیز نامعلوم است.

افزایش روزافزون محاکمه شهروندان در دادگاه های نظامی نشان‌دهنده ادامه بحران و عدم تغییر در وضعیت کشور است، بسیاری از افرادی که در گذشته مورد تحقیق قرار گرفته و از زندان آزاد شدند هم اکنون به دادگاه فراخوانده می‌شوند، این امور نشان می‌دهند که لغو وضعیت حالت فوق العاده در بحرین به درستی رعایت نمی‌شود.
 
در پایان این بیانیه تاکید شده است: محاکمه مستمر شهروندان در دادگاه های نظامی با فراخوان معارضان برای مشارکت در گفت و گوهای ملی که نظام سر می دهد مغایرت دارد و مقامات بحرینی بدون اینکه زمینه های مذاکرات را فراهم سازند، دادگاه های نظامی را متوقف و زندانیان سیاسی را آزاد کنند از گفت و گو سخن می گویند.

سرقت اعضاي بدن شهداي بحريني

نیروهای رژيم آل خليفه اقدام به ربودن اعضای بدن شهید "هاشم سعید" کردند که توسط نیروهای امنیتی این رژیم در جزیره ستره به شهادت رسید؛ پزشکان وابسته به سرویس اطلاعات و امنیت آل‌خلیفه پس از کالبد شکافی پیکر شهید هاشم سعید اقدام به سرقت اعضای بدن او کردند و برای اینکه بدن او حالت طبیعی خود را حفظ کند، آن را با پنبه پر کردند.

بیمارستان‌هایی که مجروحان انقلاب به آنها منتقل می‌شوند، به دلیل استقرار نیروهای امنیتی در آنها به بازداشتگاه تبدیل شده است؛ اسنادی وجود دارد که ثابت می‌کند، برخی از پزشکان وابسته به رژیم اقدام به سرقت اعضای بسیاری از شهدا کرده‌اند.

 
روایت تکان‏‌دهنده از شکنجه‏‌های شنیع زنان در بحرین

در برخي گزارش‌ها از دستگير شدگان و زندانيان بحريني آمده است، زنان مؤمنه بحرینی را در بازجويی‏‌ها برهنه می‏کنند و آنان را روی تخت می‏بندند و مجبور به اعتراف می‌كنند همچنین موارد فراوانی از شکنجه و تجاوز در زندان‏‌ها نسبت به زنان وجود دارد که قابل تحمل نیست.

مردم شجاع بحرین در سکوت مجامع بین‌المللی و نیز سکوت رسانه ای همچنان بر خواسته‌های مشروع خود پافشاری کرده و به تظاهرات مسالمت آمیز خود ادامه می‌دهند و جان خود را فدا می‏کنند.

با وجود این مظلومیت‏‌ها، مردم شجاع بحرین همچنان بر خواسته‌‏های مشروع خود پافشاری کرده و به تظاهرات مسالمت‌آمیز خود ادامه می‏دهند و در این راه جان خود را فدا می‏کنند.

برخي مدعي هستند انقلاب بحرين با دخالت خارجي به وجود آمده است، سران بحرين نيز مي‌گويند اين انقلاب طايفه‌گرانه است در حالي که انقلاب بحرین از درون خود مردم جوشیده و مردم بحرين برپايي حکومتي بر اساس قانون را مطالبه مي‌کنند.

در شرایطی که جبهه استکباری در مقابل انقلاب بحرین ایستاده است، امید مردم این کشور به ایران است. مردم ایران نیز از انقلاب بحرین به طور کامل حمایت می‌کنند اما بر خلاف اظهارات مقامات بحریی و نیز رسانه‌های استکباری منطقه و جهان‌، این حمایت‌ها کاملا معنوی است.

اما شدت گرفتن جنايات رژيم كودك‌كش آل خليفه در بحرين نويد‌بخش نزديك بودن صبح پيروزي اين ملت مظلوم و نستوه است تا از پس سياهي اين جنايات، سپيده‌ صبح پيروزي را به نظاره بنشينند؛ "اليس الصبح بقريب."

گزارش از: فرشته فرهمندوالا

انتهاي پيام/

برچسب ها: بحرین ، آل خلیفه ، آل سعود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار