به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه چندین سال است که بر روی واکسن سرطان در دانشگاه تحقیق می شود، اظهار داشت: رسیدن به مراحل تست بالینی 5 تا 10 سال دیگر زمان خواهد برد.
دکتر محمود رضا جعفری با اشاره به اینکه کسب فناوری و دانش تولید نانو داروها از دیگر اهداف تحقیقاتی این مرکز به شمار می رود، اظهار داشت: در حال حاضر کار تحقیقاتی بر روی سه نانو دارو دیگر در حوزه های مختلف درمانی در این مرکز در حال انجام است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید نخستین نانو داروی سرطان با عنوان سینادوکسوزوم را از جمله دستاوردهای این مرکز در یک سال اخیر عنوان کرد و گفت: این دارو پس از طی مراحل بالینی در حال حاضر به تولید صنعتی رسیده و کشورمان در زمینه تولید این دارو به خودکفایی دست یافته است.
دکتر محمود رضا جعفری خاطر نشان کرد: تولید واکسن سالک و داروهای درمان سالک را از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد و افزود: تحقیقات در زمینه تولید واکسن سالک افزون بر 12 سال است که در این مرکز در حال انجام است.
رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این مرکز تولید دو فرآورده برای درمان
لشمانیوز (سالک ) به صورت موضعی در قالب فرمهای نانو لیپوزومی در دستور کار قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: مرحله نخست کارآزمایی بالینی این دارو به پایان رسیده است و در حال حاضر با حمایت وزارت بهداشت و زیر نظر پزشکان متخصص پوست مراحل دوم و سوم کارآزمایی بالینی آن آغاز شده است که نتایج مناسب و مطلوبی را به همراه داشته است./ح