به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر امامی رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت در هفتمین کنگره سراسری طب اورژانس در سالن همایشهای رازی با بیان اینکه افقهای دید ما این است که به سرعت متخصصین طب اورژانس را به بالای 3 تا 3 هزار نفر برسانیم افزود: در این صورت شاهد خواهیم بود که هیچ اورزانسی خالی از متخصصین طب اورژانس نخواهد بود.
وی با اشاره به توسعه هر ساله رشته طب اورژانس در دانشگاهها که در دو تا سه دانشگاه توسعه مییابد افزود: طب اورژانس هر سال با مطالب علمیتر و بین رشتهایتر ارائه و رشتههای همکار را نیز درگیر میکند.
معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد : طب اورژانس از جمله مهمترین رشته های میان رشته است که میتواند میان رشته های را تقویت نماید و در صورتی که بخواهیم تقابل رشته های دیگر را کاهش دهيم باید در جلسان علمی مسائل را حل نماییم که برگزاری چنین کنگره هایی از جمله راهکارهای مناسب می باشند.
وی با بیان اینکه برنامههای مشترکی برای رشتههای کارشناسی ارشد بالینی نیز در نظر گرفته ایم که اولویت ما، رشته کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس است اظهار کرد: وظیفه ما به عنوان متخصصان بالینی، نگاه به علتها می باشد که در این راستا باید در حوزه پیشگیری ورود پیدا کرده و کمک نماییم تا حوزههای سیاستگذار برنامهریزیهای خود را علمی کنند.
دکتر امامی رضوی با اشاره به اینکه در حوزه ارائه خدمات نیز باید پیشقدم شد تا راهنماهای بالینی را با همکاری سیاست گذاران تدوین نماییم ادامه داد: در حال حاضر که در شرایط اقتصادی مقاومتی هستیم باید با ورود به این بحث و تعیین چگونگی اولویت های خدمات ، پروتکل هایی را تدوین نماییم تا با استفاده از شرایط موجود ، خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم .
معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد : در زلزله آذربایجان شرقی کارنامه موفقی در حوزه ارائه خدمات داشته ایم به طوریکه سه ساعت بعد از زلزله خدمات پیش بیمارستانی و هشت ساعت بعد نیز خدمات بیمارستانی به مصدومان ارائه شد که نشان از مدیریت بحران مناسب دارد .
وی اظهار کرد : ما در حوزه ارائه خدمات در رشته های بالینی درگیر ارائه خدمات هستیم ولی سعی میکنیم بهترین خدمات را ارائه نماییم که در این عرصه با مشکلاتی نیز مواجه هستیم که وظیفه ما نگاه به علت ها بوده و حتما باید به حوزه پیشگیری ورود نموده و کمک نماییم تا حوزه های سیاست گذار برنامه هایشان را به خوبی ارائه نمایند/ ح