استفاده زیاد از روغن می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن شود.

یکی از عادات نادرست غذایی در ایران، مصرف زیاد روغن است. خیلی از مادران هنگام درست کردن غذا از میزان زیادی روغن برای سرخ کردن یا ریختن روی برنج استفاده می‌کنند.

در حالیکه استفاده زیاد از روغن می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن شود که امروزه ثابت شده اضافه وزن عامل بیماری‌های غیر واگیر زیادی از جمله دیابت، فشار خون بالا، سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی است پس اولین نکته در اصلاح الگوی مصرف روغن، کاهش میزان مصرف روغن است.

دومین نکته مهم نیز در ارتباط با الگوی مصرف روغن، نوع روغن مصرفی است. بهتر است و توصیه می‌شود که همه افراد از روغن مایع به خصوص کانولا، زیتون یا کنجد به دلیل اسید‌های چرب غیر اشباع مفید و لازم برای بدن، استفاده و ازمصرف روغن جامد، نیمه جامد، حیوانی یا دنبه خودداری کنند. 

روغن‌های جامد، نیمه جامد، حیوانی یا دنبه حاوی اسید‌های چرب اشباع هستند و این عامل می‌تواند منجر به افزایش کلسترول و به دنبال آن بیماری‌های قلبی و عروقی و کبد چرب شود.

پس از امروز برای حفظ سلامت خودمان الگوی مصرف روغن خود و خانواده مان را به سمت سلامتی تغییر دهیم.

منبع: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار