والدین نباید نگران دوست خیالی کودکشان باشند بلکه این ویژگی می تواند کمکی به درک افکار و دغدغه های او باشد.

به گزارش خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران: کودکان از 20 ماهگی به بعد توانایی این را دارند که افکار و احساسات خود را به یکی از وسایل یا اسباب بازی های خود نسبت دهند این روند با افزایش سن (3 تا 6 سالگی) تبدیل به یک دوست و هم صحبت خیالی می شود و براساس تحقیقات این موضوع از ویژگی مشترک بیش از 30 درصد کودکان است و نمی تواند نشانه ای از احتمال ابتلا به بیماری های روانی باشد بلکه در حقیقت داشتن دوست خیالی از نخستین تجارب برقراری رابطه با دیگر کودکان بوده و مقدمه ای برای آموزش مهارت های اجتماعی خواهد بود.

براساس نتایج به دست آمده، کودکانی که دارای دوست خیالی هستند، هنگام بازی با همسالان خود ترس و نگرانی کمتری از خود بروز می دهند علاوه بر این چنین کودکانی هنگام بازی همکاری و مشارکت بیشتری داشته و اغلب در حال لبخند زدن یا خندیدن هستند.

دوست خیالی می تواند شجاعت و اعتماد به نفس کودک را در موقعیت های دلهره آور مانند تنها خوابیدن در اتاق زیاد کند.

از طرفی این هم صحبتان خیالی به والدین کمک می کند تا از افکار و دغدغه های کودکشان با خبر شوند.

گفتنی است، زمانی این موضوع باید نگرانی والدین را به همراه داشته باشد که دوست خیالی کودک تنها دوستی باشد که او دارد و کودک از ارتباط برقرار کردن با هم سن و سال های خود، دوری می کند یا می گوید دوست خیالی اش او را کنترل و به انجام کارهای خلاف میلش وادار می کند.

لازم به ذکر است، اگر کودک شما از جمله افرادی است که این ویژگی را دارد بهتر است به صحبت های او درباره دوست خیالی اش گوش کنید و هرگز سعی نکنید او را متقاعد سازید که این دوست خیالی وجود خارجی ندارد./ع2
برچسب ها: کودک ، خیال ، اجتماعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار