اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان نوشیدن یک فنجان عَرَق شوید را در یک لیوان آب سرد بعد از غذا برای کاهش چربی خون توصیه نموده اند.
وی تصریح کرد: برگ، سرشاخه گلدار و میوه شوید ارزش دارویی دارند.
نقشی ادامه داد: میوه شوید حاوی انواع مواد معدنی بخصوص کلسیم، منیزیم و... و همچنین حاوی تانَن فراوان است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآورشد: شوید در سراسر کشور و در مزارع کاشته می شود.
وی اظهار داشت: مصرف دَمکرده میوه و یا برگ شوید به میزان 2 تا 3 استکان در روز برای تسکین دل درد، دل پیچه، درد معده وحالت تهوع قابل توصیه است.
نقشی تاکید کرد: جویدن برگ های تازه شوید مشکل بی خوابی را تا حدی درمان می کند./ع