حمیدرضا خانپور در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،گفت: هدف از برگزاری و حمایت از آموزش های کپسولی و گذر از مهارت فراهم سازی زمینه های علاقمندی جوانان به سمت مهارت آموزی است که با توجه به برنامه ریزی های انجام شده طرح گذر مهارتی در زیرمجموعه صنایع غذایی به صورت رایگان برگزار خواهد شد.
وی افزود: طرح گذر مهارتی در زیرمجموعه صنایع غذایی جهت آموزش پخت پیش غذا،غذا و دسر به جوانان همزمان با میلاد مسعود حضرت محمد(ص) و مصادف با ایام دهه مبارک فجر اجرا می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ارائه آموزش های فنی و حرفه ای منجر به اشتغال و توسعه مشاغل خانگی می شود حمایت از بخش خصوصی در این زمینه می تواند بسیار کارگشا باشد./ز