به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ؛ دكتر شمس اردكاني، با اشاره به تعداد دانشجويان طب سنتي گفت: تعداد بسيار زيادي از دانشجويان رشته طب سنتي پذيرفته شده در سهميه ظرفيتي ساير دانشگاهها (تاكنون 104 دانشجو) مراحل درسي خود را در دانشگاه علوم پزشكي تهران به انجام ميرسانند، بنابراين با احتساب كليه دانشجوياني كه در اين دانشكده مشغول به تحصيل بودهاند ميتوان گفت، تاكنون دانشكده طب سنتي اقدام به آموزش 205 دانشجو نموده كه 177 نفر از اين افراد در رشته طب سنتي و 28 نفر در رشته داروسازي سنتي مشغول به تحصيل بودهاند و تعداد 7 نفر نيز در حال حاضر از اين دانشكده فارغ التحصيل شدهاند.
دكتر شمس اردكاني، توسعه درمانگاههاي طب سنتي را يكي از برنامههاي عملياتي دانشكده در سال 1391 دانست و افزود: در حال حاضر دانشكده طب سنتي دانشگاه علوم پزشكي تهران داراي 4 درمانگاه فعال مي باشد كه 3 درمانگاه آن آموزشي درماني بوده و يك درمانگاه درماني( هروي) كه در ترم آينده آموزشي، درماني ميشود.
وي به همكاري دانشكده طب سنتي با مراكز درماني پرداخت و گفت: دانشكده طب سنتي با همكاري و مشاركت ساير بيمارستانها از جمله حضرت رسول(ص) و سينا درمانگاههاي ديگري نيز در سطح تهران افتتاح كرده است و درمانگاه بيمارستان امام خميني (ره) نيز به عنوان يكي از فعالترين درمانگاههاي طب سنتي به صورت تخصصي در زمينه زنان و ناباروري است.
رييس دانشكده طب سنتي، ضمن بيان ديگر برنامه هاي عملياتي دانشكده گفت: ايجاد حكمت سراي طب ايراني، برگزاري كارگاههاي آموزشي طب ايراني(حفظ الصحه-سته ضروريه و...)، خريدكتب قديمي طب ايراني از داخل و خارج كشور، شناسايي اساتيد طب ايراني و طب عاميانه، برگزاري همايش تخصصي طب ايراني، راه اندازي مجله و ماهنامه طب و داروسازي سنتي از ديگر برنامههاي عملياتي است كه درصد زيادي از آنها به انتها رسيده است و دو مورد انتهايي نيز در حال پيگيري و اجرا است.
دكتر شمس اردكاني، دانشكده طب سنتي را دانشكده اي نو پا در عرصه پزشكي و علم خواند و افزود: در سال 1391 دورههايي از كارگاههاي آموزشي از جمله طرح درس، كارگاه شيوه هاي نوين ارزشيابي باليني، شيوه هاي نوين ارزشيابي (اسكي) و شيوه هاي نوين آموزش باليني ويژه مدرسين و دانشجويان برگزار شده است.
وي همچنين افزود: رشته تاريخ علوم پزشكي در تابستان سال جاري در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصيPh.D به تصويب رسيد و اين دانشكده در نظر دارد در اولين دوره پذيرش دانشجو از طريق وزارتخانه متبوع در مقاطع ياد شده دانشجو بپذيرد.
تهيه و تنظيم دورهها و رشتههاي جديد را با توجه به نياز وجود رشتههاي متمم براي رشته طب سنتي و مشاغل مورد نياز در كنار متخصصين طب سنتي، از اهم فعاليت برنامههاي معاونت آموزشي دانشكده در سال 1391 عنوان كرد .
رييس دانشكده طب سنتي با اشاره به رشتههاي جديد گفت: اين رشتهها شامل، علوم آزمايشگاهي طب سنتي، بهداشت باروري و تنظيم خانواده، داروسازي سنتي با سه گرايش داروخانه، ساخت دارو و آزمايشگاه پژوهشي، حفظ الصحه با دو گرايش تغذيه و بهداشت فردي و پيشگيري، بهداشت مادر و كودك در طب سنتي، اعمال يداوي در طب سنتي با گرايش هاي حجامت، فصد، ماساژ و زالو درماني همچنين دو رشته پرستاري سنتي و تغذيه در طب سنتي است كه سرفصل تعدادي از اين رشته ها آماده ارائه به وزارت بهداشت بوده و تعدادي نيز در دست تنظيم و ويرايش ميباشد.
دكتر شمس اردكاني، درپايان از تدوين سرفصل درس فرهنگ و تمدن اسلام و ايران براي نخستين بار در سال 1391 خبر داد و افزود: به زودي در سرفصل دروس بسياري از رشته هاي مرتبط، درس فرهنگ و تمدن اسلام گنجانده شده و با همكاري اساتيد و كارشناسان مرتبط در كل كشور اين درس نيز آموزش داده خواهد شد./ح
وآیاکنکور داره یانه ؟
شرایط گرفتن مدرک دکترا طب سنتی به چه صورته ؟؟
آیا همزمان میشه دوتا دکترا رو با هم خوند؟؟
من دانشجوی فارغ التحصیل رشته زیست شناسی عمومی هستم و علاقمند به رشته طب سنتی میخواستم ببینم امکان شرکت در ارشد این رشته وجود دارد, یا اینکه باید از لیسانس دوباره شروع کنم ؟ ممنون میشم جواب بدین
اگه ممکنه منابع ازمون ارشد هم بذارید
من لیسانس کشاورزی دارم ولی به شدت به رشته طب سنتی علاقه مندم چطور میشه در مقاطع بالاتر با این رشته ادامه بدم لطفا بفرمایید چه منابعی رو باید بخونم و ایا با این مدرک کارشناسی که دارم ایا میتونم طب سنتی بخونم یا نه.
لطفا از طریق ایمیل راهنمایی بفرمایید