محمد امین ناظرمظفری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی، دانه ها و غلات، منابعی غنی از فیبر و نشاسته هستند که موجب ایمنی بدن در مقابل سرطان کولون و رکتوم می شوند.
وی با تاکید بر تنوع در رژیم غذایی، اظهار کرد: مواد مغذي موردنياز بدن، از گروه های مختلف غذایی مانند ميوهها، سبزيجات، غلات، گوشت و محصولات لبني در کنار یکدیگر تامین می شود.
ناظرمظفری چاقی را عامل ابتلا به بيماريهاي قلبي _ عروقي، فشارخون، ديابت و برخی سرطانها دانست و توصیه کرد: با کنترل وزن، از ابتلا به این بیماری ها، پیشگیری نمائید.
این متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی، اظهار کرد: رژيم های غذایی پرچرب، خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، پروستات، كولون و ركتوم را افزايش می دهد.
وی با بیان اینکه ميزان ابتلا به سرطان در الكليهايي كه سيگار ميكشند چندين برابر است، ادامه داد: مصرف الكل ميتواند منجر به سرطان دهان، حلق، مري و كبد شود/س