ظروف پخت شيشه اي يا اصطلاحا پيرکس حرارت بالا را تحمل مي کند و در صورتي که رنگ نشده باشند، مي توان گفت سالم ترين نوع ظرف براي پخت غذا باشند.

به گزارش خبرنگارکلينيک باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب ام ادر؛ ظروف شيشه اي يا پيرکس حداقل واکنش را با مواد غذايي دارند و جزء بهترين ظروف پخت غذا هستند.

بررسي ها نشان مي دهند؛ از نظر محققان ظروف سنگي هم بعد از پيرکس ها جزء ظروف مناسب براي پخت غذا محسوب مي شوند و تغييري در بافت غذايي که مي خوريد، نمي دهند.
 
پس بهتر است تا آنجا که مي توانيد استفاده از ظروف رنگارنگ و زيبايي را که از سالم بودنشان مطمئن نيستيد، کنار بگذاريد.
برچسب ها: غذا ، پختن ، ظرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار