این در حالی است که دو ماه قبل اتحادیه کباب، آش و حلیم رسما قیمت کباب را بالا برده بود. در آن زمان قیمت هر سیخ کباب کوبیده با وزن ۱۰۰ گرم ۲۵۰۰ تومان، چنجه ۲۰۰ گرمی ۱۰ هزار تومان و یک کیلو حلیم ۵۰۰۰ تومان اعلام شده بود.
محمدی گفته بود که این قیمتها نسبت به وزن کباب و کیفیت گوشت و مواد مصرفی است و نسبت به تغییر مواد اولیه همچون گوشت، پیاز و غیره هر شش ماه و یکسال یکبار با تغییر قیمت مواجه میشوند. با این حال بالا رفتن قیمت گوشت باعث شده تا نرخ ها این بار خیلی زودتر از همیشه عوض شوند.
رییس اتحادیه کباب، آش و حلیم افزود: «رستورانها هر کیلو گوشت گوساله وارداتی برزیلی را ۱۸ تا ۱۹ هزار تومان، گوشت جوجه را ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان، گوشت فیله گوساله و گوسفندی را ۴۰ هزار تومان و گوشت راسته گوسفندی را ۵۰ هزار تومان خریداری میکنند که این افزایش قیمت نسبت به دو ماه قبل، به دلیل گرانی مواد اولیه است.»
ايسنا