عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ارائه آثار زن و مادری در رسانه ملی را كم ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، دکتر مجتبی رحماندوست، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، باره همایش «مادری و زن تراز انقلاب اسلامی»، ضمن موثر دانستن این همایش در جهت آشنا کردن بانوان ایرانی با مسئولیت های مادرانه، گفت: « این حرکت ها می تواند مرجع تحول و مقطع نگاه کردن همه جانبه و چند بعدی به موضوع مادری باشد و همچنین می تواند عرصه ای برای تحقیق و ارائه آثار علاقمندان و کارشناسان این حوزه – در قالب مقاله ها و سایر رشته های هنری –، نقطه عطفی در تحول فرهنگ زنانه حاکم بر جامعه ما باشد.»
وی با بیان اینکه خانه داری اولین وظیفه یک زن و مادر است، افزود: در فرهنگ ما متاسفانه خانه داری نه تنها یک شغل و وظیفه مهم محسوب نمی شود، بلکه متاسفانه گاهی اوقات موجب سرکوفت زدن به آن فرد نیز می شود. به نظر من، یک زن و یک مادر باید بتواند زمینه ساز رشد و تعالی اندیشه عبادی و انسانی خودش باشد و فرزندانی را تحویل جامعه دهد که بتوانند موجب رشد و تعالی جامعه باشندو همچنین با مدیریت خود بتواند همسر داری کند و یک فضای آرام و دلنشین در خانه فراهم کند، چرا که مدیریت یک خانه، کمتر از مدیریت یک دبستان، دبیرستان و محیط اداری نیست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نحوه بازنمایی زن و مادری در رسانه ملی را نا موفق ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه این را باید بگویم که اولا رسانه ملی خیلی کم به این موضوع پرداخته و سریال خاصی سراغ ندارم که خانه داری و مدیریت و اداره خانه، اصل و سوژه قرار گرفته باشد و خروجی های فرهنگی و با ارزش آن را به رخ بیننده بکشد؛ ثانیا اگر هم اخیرا در معدود آثاری به موضوع مادری اشاره کرده، به توجه کردن و احترام به مادر پرداخته شده، نه ماهیت و فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی مادرانه!
رحماندوست تصریح کرد: در سریال ها و فیلم های تلویزیون، زنهای خانه دار، نسبت به زن هایی که در بیرون از خانه شاغل هستند، از فرهنگ پایین تری برخوردارند. در مجموع به نظر من نقطه مثبتی نسبت به این موضوع در تلویزیون وجود ندارد.
وي گفت: زن در غرب، کالا و ابزار تبلیغات قرار گرفته است. آنجا اصل بر این است که زن و شوهر هر دو صبح برای کار از منزل بیرون بروند، عصر به خانه برگردند و با غذای فست فود تغذیه کنند و با خستگی کاری و انواع برخوردهایی که در محیط های بیرونی با نامحرم دارند، حالا بیایند و بخواهند که بنیاد یک خانواده سالم و موفق را پی ریزی کنند! در حقیقت زن غربی هم از این زندگی خسته شده و چشمش را به زن شرقی دوخته که هویت و انسانیتش حفظ شده. گرچه که این تغییر فرهنگ در کشور ما هم اتفاق افتاده ولی این گونه همایش ها و تغییر فرهنگ در عمل، انشاءالله وسیله ای باشد تا بتواند چشم غربی ها را به خانه ایرانی و زن شرقی بیشتر معطوف بدارد و آنها هم بتوانند از این فرهنگ غنی استفاده کنند.
مجتبی رحماندوست در پایان اظهار امیدواری کرد که در آینده ای نه چندان دور، زنان و مادران "خانه داری" را اولین و مهمترین شغل زن تلقی کنند و در درجه دوم زن اگر ناچار شدند به شغلی غیر از خانه داری روبیاورد، بداند که در واقع با یک درجه تخفیف و کم گذاشتن از شخصیت و فطرت پاک خود و همچنین جایگاه مادرانه شان، مشغول به کار دیگری شده اند.
شایان ذکر است که اين همايش ملي كه اردیبهشت 92 از سوي دفتر مطالعات و تحقیقات زنان مرکز مطالعات راهبردی و جبهه فکری انقلاب اسلامی برگزار مي‌شود، در 18 محور به بررسي اصلي‌ترين چالش‌هاي موجود در مباحث مربوط به زن و خانواده با محوريت تقويت جايگاه مادري در ايران اسلامي مي‌پردازد.
علاقمندان  براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به نشاني اينترنتي www.madary.ir و www.madaree.ir و یا به آدرس دبیرخانه همایش: تهران – خیابان نجات اللهی – خیابان اراک – کوچه شهریور – بن بست دوم غربی – پلاک 1 مراجعه و با تلفن: 02188946705 و 09122632245 و فکس: 02188946706 تماس برقرار نمایند./ز
 

برچسب ها: نگاه ، زن ، جایگاه ، بازنمایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار