به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از مدیکال هلت نیوز در این پژوهش 7447 داوطلب که از ریسک بالایی برای ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی برخوردار بوده اند به سه گروه مختلف با رژیم غذایی متفاوت تقسیم شدند گروه اول با رژیم غذایی مدیترانه ای با روغن زیتون.
گروه دوم کنار این رژیم از مغز گردو و بادام هم استفاده کردند و گروه سوم هم رژیم غذایی کم چرب که از ترکیب مواد پروتئینی انتخاب شده بود برگزیند و بررسی ها نشان دادند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به ویژه سکته در هر دو گروه که از رژیم مدیترانه ای پیروی می کردند کاهش یافته است.
برخلاف توصیه های تغذیه ای و پزشکی پیش استفاده از رژیم مدیترانه همراه با مصرف روغن زیتون با مغزهایی که حاوی روغن گیاهی هستند برای حفظ سلامت موثرتر از رژیم غذایی کم چرب هستند./ح