در ایام نوروز بیش از 200گروه از بازرسان وزارت بهداشت و تعزیرات برای جلوگیری ازتخلفات رستورانها فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار علمی – پزشکی باشگاه خبرنگاران در ایام تعطیلات خیلی از افراد در طول سفرمواد غذایی خود را از رستوران ها و فروشگاههاتأمین می کنندکه بایدبه بهداشت این موادتوجه ویژه داشته باشندبه همین دلیل مأموران وزارت بهداشت برای حفظ سلامت مسافرین طرح تشدیدبازرسی از امکان توزیع موادغذایی را اجرا کردند.
 
 بنابراین گزارش : این نظارتها و تشدیدآن ها در ایام نوروز باعث شد خیلی از رستوران ها کاملاً استاندارهای لازمه را رعایت کنند و شاهد هیچ گونه تخلفی از سوی آنها نباشیم .
شایان ذکر است که بیش از 200گروه بازرسی اعم از بازرسین وزارت بهداشت و تعزیرات در طول ایام نوروز فعالیت می کنندتا جلوی تخلفات رستورانها گرفته شود ./س


برچسب ها: جلو ، بیش ، مواد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار