کارشناس مسوول باغبانی جهاد کشاورزی ساوه گفت: سالانه 400 تن قارچ دکمه ای در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، علیرضا ارباب افزود: تولید این میزان در دو واحد تولید پرورش قارچ این شهرستان انجام می شود.
وی اظهار کرد: بیشتر قارچ های تولیدی به بازارهای تهران و قم صادر می شود و بخشی از نیازهای این استان ها را تامین می کند.
ارباب با اشاره به اینکه این محصول یک مکمل غذایی مناسب به شمار می رود، افزود: قارچ سهم عمده ای از رژیم غذایی افراد را به خود اختصاص می دهد و با داشتن عناصری مانند آهن، مس، فسفر، کلسیم و قند ماده غذایی مناسب برای کودکان، بانوان و مبتلایان به دیابت به شمار می رود./ع

برچسب ها: تولید ، قارچ ، ساوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.