به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ با هر وعده غذايي سالم و تازه از بيماري هايي که با قند خون آغاز مي شوند، جلوگيري کنيم.
طي اين گزارش؛ وعده هاي غذايي را با نان و سبزيجات تازه افزايش دهيم.
براساس اطلاعات بدست آمده، با خريد به اندازه، نان و سبزيجات حداکثر براي مدت 2 روز تهيه شود تا از فريز شدن جلوگيري شود.
همچنين، افزايش مصرف مرکبات، کنترل رژيم غذايي مي تواند در سلامتي انسان موثر باشد.
براساس
گزارشات بدست آمده، سرعت خوردن غذا بايد کاهش يابد و در وعده هاي غذايي
تماما از هرم غذايي تبعيت شود و با افزايش ويتامين و کاهش کربوهيدرات شامل
شود.
اين گزارشات حاکي است؛ غذاهاي فريز شده پر از راديکال آزاد است که همين دليلي براي تخريب سلول ها و افزايش ابتلا به سرطان است./ح