یک اپتومتریست نسبت به خارج کردن لنز‌های تماسی از چشم بلافاصله پس از خواب هشدار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - یک اپتومتریست به افرادی که با لنز‌های تماسی می‌خوابند و بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب، لنز‌ها را خارج می‌کنند، هشدار داد.

تینا پاتل، متخصص لنز‌های تماسی، توصیه می‌کند ۵ تا ۱۰ دقیقه پس از بیدار شدن از خواب صبر کنید تا به طور طبیعی چشم‌هایتان آبرسانی کنند، سپس از قطره‌های چشمی روان‌کننده برای برداشتن لنز‌ها استفاده کنید.

پاتل تاکید می‌کند که خوابیدن با لنز یک اشتباه رایج است و توضیح می‌دهد که این کار ممکن است خطر مشکلاتی مانند خشکی چشم و احساس وجود سنگ ریزه در چشم یا حتی عفونت‌هایی مانند ورم ملتحمه را افزایش دهد. توجه داشته باشید که اگر لنز‌ها به طور خاص برای استفاده در شب طراحی نشده باشند، خوابیدن با آن ها ناامن تلقی می‌شود.

برای افرادی که در حصول اطمینان از قرار گرفتن درست لنز‌ها مشکل دارند، پاتل نکات ساده‌ای ارائه می‌کند. از جمله تست «فلر pot» که در آن اگر به نظر می‌رسد لنز دارای لبه‌های باز شده یا وارونه است، باید تنظیم شود. همچنین تست دیگری به نام تست تاکو وجود دارد که در آن چنانچه لبه‌ها به سمت داخل چرخانده شده باشند، نشان می‌دهد که لنز در موقعیت صحیح قرار دارد.

اگر بعد از گذاشتن لنز دچار تاری دید یا خارش چشم شدید، به احتمال زیاد لنز در جهت مخالف است و باید قبل از قرار دادن مجدد آن به درستی آن را برداشته و آبکشی کرد.

چگونه متوجه ورم ملتحمه شویم؟

ورم ملتحمه که به عنوان چشم قرمز یا صورتی نیز شناخته می‌شود، معمولا هر ۲ چشم را درگیر می‌کند و با علائمی مانند قرمزی چشم، احساس سوزش یا وجود شن در چشم، خارش چشم و افزایش تولید اشک ظاهر می‌شود.

اگر مشکوک به ورم ملتحمه هستید، باید از استفاده از حوله و بالش مشترک با دیگران خودداری کنید و چشمان خود را مالش ندهید. شستن مرتب دست‌ها، تمیز کردن روبالشی و حوله‌های صورت با آب داغ، پوشاندن دهان و بینی در هنگام عطسه و دور ریختن دستمال‌های استفاده شده به طور مناسب در این خصوص توصیه می‌شود.

منبع: میرور

برچسب ها: لنز تماسی ، خوابیدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار