به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور صبح سه شنبه (3 اردیبهشت 1392) با حضور در حوزه علمیه کازرون با اشاره به شعار سال (حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی) گفت: باید همه تلاش کنیم این شعار محقق شود. در عرصه داخلی و خارجی با مشکلات و چالشهایی روبرو هستیم. هم فضای داخلی ما التهاباتی را پشت سر میگذارد و هم فضای بینالمللی دارای التهاباتی است که چه مرتبط با کشور ما و چه جهان اسلام فضای سختی است. امروز ملت مسلمان تحت شدیدترین برخوردها، کشمکشها، نزاع و حتی تجزیه است. مشکلات حاد اقتصادی در بسیاری از کشورهای اسلامی، امت اسلامی را سخت دچار مشکلات زیادی کرده است. فشار بر جمهوری اسلامی ایران و بحث تحریمها و تهدیدها تا امروز به شدت ادامه داشته است و ارزیابی ما این است که ادامه خواهد یافت.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی افزود: امروز در فضای بینالملل یک هدف به صورت جدی تعقیب میشود و آن متزلزل کردن وحدت در جهان اسلام و ایجاد نزاع و کشمکش در سرزمینهای اسلامی که در جایجای جهان میبینیم. بنابراین بحث وحدت و همگرایی در امت اسلامی بسیار حائز اهمیت است. از سوی دیگر دشمن به شدت منتظر است در داخل به انسجام داخلی ما ضربه زده و از هر اهرمی برای ایجاد انشقاق و اختلاف استفاده کنند. دشمن از هیچ فرصتی فروگذار نمیکند و خبرهای کوچک بازتاب گسترده و منفی پیدا میکند که این نشان میدهد که همه مسایل داخلی زیر ذره بین قرار داد و تلاش میشود از داخل ایران بد نمایی و سیاه نمایی شود.
وی با اشاره به تلاش دشمن بر شکستن ارادهها در امت اسلامی گفت: اگر امروز ملت ایران اسلامی قیام کرده و انقلاب بزرگ اسلامی را ایجاد کرده، استکبار را به چالش کشیده و به آمریکا فشار آورده بر اساس ارادهای است که دارد. امروز اراده ما است که تعیین کننده است. بنابراین دشمن تلاش دارد این اراده را متلاشی کند. تحریمها نیز وقتی موثر خواهند بود که انسجام امت اسلامی از بین برود و اراده ملت گرفته شود. دشمن اگر یک واحد دست به تحریم میزند، بیش از ده واحد عملیات روانی میکند تا اراده ملت را بشکنند. اگر تلاش کنیم این اراده شکسته نشود و وحدت متلاشی نشود دشمن هر قدر هم برنامهریزی کرده باشد ناکام است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر اینکه برای عبور از پیچ تاریخی نیازمند حماسه سیاسی است، گفت: حماسه سیاسی یعنی حضور گسترده مردم با اراده آهنین و این حضور پیام محکمی برای دشمن خواهد داشت و آن اینکه ملت ایران همچنان به حقانیت مسیر خود ایمان داشته و با وجود مشکلات اقتصادی لحظهای به آن تردید نکرده است. بعد از حضور گسترده مردم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن مشاهده کردیم حرف و زبان آمریکاییها تغییر کرد. چرا که آنان منتظر بودند بیکاری و گرانیها مردم را سست کرده و در صحنه حضور نیابند. اما به عینه شکست را احساس کردند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ملت باید بابصیرت و موقعیتشناس باشد، گفت: حماسه سیاسی باید شکل بگیرد تا دشمن احساس نکند که میتواند هر طور عمل کرده و نتیجه بگیرد. نفس دشمن را باید با حماسه سیاسی تنگ کرد. حماسه اقتصادی هم مشابه این عملیات است. امروز دشمن تحریمها را افزایش داده و مقداری بیتدبیریها به آن اضافه شده و مشکلات اقتصادی افزایش یافته است. راه شکست این توطئه هم قطع امید دشمن است و آن اینکه تولید را رونق دهیم. گام اول خلق حماسه اقتصادی که مقداری زمان بر و طولانی است، حضور در صحنه و خلق حماسه سیاسی است. باید با رفع کمبودهای سیاسی طمع و امید دشمن را قطع کنیم. به عبارت دیگر همان طور که حماسه سیاسی با حضور ملت اتفاق میافتد حماسه اقتصادی نیز با حضور ملت ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه اقتصاد نیازمند تحول گسترده است، گفت: بیکاریها امروز مردم را رنج میدهد. گرانیها موجب اذیت ملت است. بنابراین این شرایط باید تغییر کند و این تغییر جز به دست ملت اتفاق نخواهد افتاد.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی در ادامه به سؤالات طلاب و افراد حاضر در جلسه پاسخ گفت. عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه دلیل اصلی حضور شما در دولت و جدایی شما چه بود، گفت: دلیل اصلی حضورم در دولت دعوتی بود که از من شد. چرا که اگر دولت اسلامی از کسی کمک خواست وظیفه دارد کمک کند. بعد هم عذر ما خواستند و ما تشکر کرده و بیرون آمدیم. اینکه دلیل آنکه عذر ما را خواستند باید از دوستان پرسیده شود. ولی دلیل عمده ما انتقاداتی که به رویکرد دولت داشتیم بود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره آیت الله هاشمی گفت: ایشان جزو بانیان انقلاب بوده و نقش زیادی در خلق انقلاب داشتند و امیدواریم این نقش را ادامه دهند. انتظار داریم در کنار رهبری جایگاه انقلاب را تقویت و حفظ کنند.
وی درباره نقاط قوت و ضعف رئیس جمهور گفت: مقام معظم رهبری نقاط قوت و ضعف رئیسجمهور را فرمودهاند. یکی از رسانهها مستند به فرمایشات رهبری آنها را بیان کرد. تحرک زیاد، توجه به نقاط محروم کشور، سفرهای استانی، برجسته کردن شعارهای انقلاب، چرخش مدیریتی از نکات مثبت دولت بود. در کنار آن هم ضعفهایی داشت که عمدهترین آن ضعف برنامهریزی و عدم اولویت بندی است. متأسفانه قانون خوب رعایت نشد و بیقانونی در کشور به یک امر عرفی تبدیل شده است. به مسایل حاشیهای پرداخته شد که هم برای کشور و هم برای دولت مضر بود. دولتها باید محیط را آرام کرده و حاشیه سازان را کنار زده تا کار خود را انجام دهند نه اینکه خود به حاشیهها دامن بزند. حاشیه سازی یعنی جلوی پای آدم سنگ انداختن که متأسفانه این نوع رفتار کار را برای خود دولت مشکل کرد.
بازرس کل کشور در پاسخ به سؤال یکی از حضار که وزرای کابینه خود را اعلام میکنید، گفت: ابتدا اجازه دهید ثبت نام کرده و تکلیف خود را با شورای نگهبان روشن کنیم و بعد آن را اعلام میکنیم. از سوی دیگر برخی افراد ممکن است مد نظر کاندیداهای مختلف باشد که اعلام اسامی آنان به صلاح نیست.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره مشکل سیاست خارجی دولت گفت: یکی از مشکلات نظام، دشمنان ما است که کینهتوزانه عمل میکنند و از انقلاب تا امروز این کینهتوزیشان ادامه دارد. فرصتهایی که به دست میآورند فشارشان را کم و زیاد میکند. حرف ما با دولتها این است که به دشمن مجال ندهیم. چون اگر رخنهای ایجاد شود دشمن تلاش میکند از آن رخنه بر ما فشار بیاورد. دیپلماسی باید هوشمندانه عمل کند که این رخنهها ایجاد نشود. در برخی رفتارهای دیپلماتیک نتوانستیم خوب عمل کنیم و دشمن از آن مسایل سوء استفاده کرده است. اما تأکید من این است که باید انسجام داخلی را تقویت کنیم تا در خارج خوب عمل کنیم.
وی درباره جبهه پایداری گفت: اینها دوستان اصولگرای ما هستند که فعال هستند. فقط مقداری از جمع فاصله گرفتند ولی نمیدانیم چه مصلحتی میبینند که از جمع اصولگرایان مقداری کنار میروند. ما دلیل این موضوع و مصلحت و خیر آن را متوجه نبوده و درک نمیکنیم. اما جزو دوستان خوب اصولگرای ما است و انتظار داریم همه با هم باشیم. چرا که اگر با هم نباشیم نمیتوانیم از پس مشکلات کشور بر بیاییم.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی
درباره شعار انتخاباتی خود گفت: برنامهام را چندی پیش منتشر کردهام. شعارها در آن
برنامه تشریح شده است. انتظار از دوستان روحانی و طلبه و دانشجو این است که این برنامه
مطالعه شده و نقد شود. نخبگان و صاحب نظران باید در این مسئله مشارکت کنند. بنده یک
تغییر در نوع شعار داده و چند شعار انتخاب کردم. یک شعار، شعار دولت قانون است. نظام
اداری حتماً معیوب است و حتماً باید اصلاح شود که یک پایه آن قانون است که باید از
سوی دولت جدی تعقیب شود.
عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان ادامه داد: یک شعار دیگر شامل بحث تولید و اشتغال است که مسئله اساسی کشور است. اگر دولت قانونمند شود مردم درآمد مکفی و مناسبی برای معاش خود به دست خواهند یافت. البته در برنامه بنده مبلغ یارانهها افزایش خواهند یافت ولی نه برای همه. از سوی دیگر قرار نیست که مردم تا آخر یارانه بگیرند. بلکه برنامه این است که مردم توانمند شده و به دولت متکی نباشد. چرا که دولتی که پول و یارانه میدهد آقا است در حالی که قرار بود آقا، ملت باشد. تمام مردم در حکومت اسلامی باید ثروتمند باشند نه اینکه صرفاً بخشی از جامعه ثروتمند شود. در چند سال اخیر هم ثروتمندان بیشتر شدهاند و هم ثروتشان بیشتر شده که این به خاطر چرخه معیوب اقتصاد کشور و به خاطر بیتدبیریهای صورت گرفته است. اگر دولت قانونمند و ملت ثروتمند شد دیگر کشور تسلیم نمیشود و در مذاکرات بینالمللی دیگر مجبور نخواهیم شد امتیاز بدهیم.
وی با اشاره به برخی بیاخلاقیها، بیاعتمادیها، تهمت زنیها و دروغگوییهایی که در چند سال اخیر در کشور عارض شده، گفت: امروز فساد در کشور لانه کرده است و تا کسی پول و زیرمیزی ندهد کارش راه نمیافتد که باید آن را حل کرد. باید این بد بینیها و کدورتها را برطرف کرد.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی در واکنش به یکی از حاضران که معتقد بود پایداری موضعگیریهای اشتباه از جمله در قبال دولت دارد، گفت: نکته اصلی که دغدغه بزرگان درباره این دوستان است یکپارچه شدن اصولگرایان است. انتظار است کسانی که ادعای ولایی و اصولگرایی بودن دارند با هم منسجم باشند. البته من به موضعگیریهای تند و افراطی انتقاد دارم. زمانی آقای احمدی نژاد را به اوج بردیم و در زمان دیگر به او و نزدیکانش اتهام فراماسونری و نظیر آن زدهایم که به عقیده من اشتباه بوده و هست. به نظرم با افراد بايد منطقی برخورد کرد تا بعداً ناچار نشویم تغییر موضع دهیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره مؤلفههای انتخاب درست در انتخابات گفت: انتخابات یک میدان امتحان است. اگر خوب تدبیر کرده و کارنامه و برنامهها را مطالعه و بررسی کنیم و آن وقت تصمیم بگیریم به چه کسی رای میدهیم. مقام معظم رهبری هم انتظار دارند که حماسه سیاسی خلق شوند.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی
گفت: بنده سرباز انقلاب هستم. جوان که بودم انقلاب اوج گرفت. از سال 54 که در قم طلبه بودم
شعلههای اولیه انقلاب شکل گرفت. بعد از آن در فضای جدی انقلاب قرار گرفتیم. از ابتدای
پیروزی انقلاب تا امروز اجمالاً در انقلاب حضور داشتم. در سال 58 جوانترین دادستان
کشور بودم که به استان خوزستان رفتم. بعد هم بندرعباس و مشهد رفتم تا مشکلات ضد انقلاب
این استانها را برطرف کنم. تا سال 66 در خراسان بودم که بعد از آن به بخش جنگ وزارت
اطلاعات وارد شدم و بعد هم وارد مرکز بررسیهای استراتژیک و اطلاعات خارجی وزارت اطلاعات
رفتم.
وی افزود: خیلی از منافع کشور بر عهده اطلاعات خارجی است و طی این سالها خیلی از مسایل اقتصادی و سیاسی که از طریق آشکار نمیشد دنبال شود آنجا دنبال میکردیم. در خصوص خنثی کردن تحریمها در آن زمان کار گستردهای داشتم. طی این سالها ملاقاتهای گستردهای با رهبران نهضتها و چهرههای برجسته دنیا مذاکره و ملاقات داشتم. بعد از آنکه دوم خرداد بر سر کار آمد ما را کنار گذاشته و به دفتر رهبری رفتم. در دفتر مقام معظم رهبری مسئول گروه اجتماعی و سیاسی شدم تا اینکه در دولت اول آقای احمدی نژاد وزیر کشور شدم و بعد هم که وارد سازمان بازرسی شدم. به نظرم مشکلات اصلی کشور را میدانم و برای آینده کشور و شرایط سخت فعلی میتوانم مفید فایده باشم.
وی
در پاسخ به این سؤال که چه تضمینی وجود دارد اصولگرایان بعد از رسیدن به قدرت راه
احمدینژاد را ادامه ندهند، گفت: اشکال درست است. اما تعبیر اصولگرا نما درست نیست.
برخی کاندیداها افراد محترم، خوشنام و خوش سابقه هستند که تشخیص دادند کاندیدا شدند
و یا رای میآورند یا نمیآورند. کاندیداهای اصولگرایی که در صحنه هستند همه متعهد
هستند. اما همه در معرض خطر بیراهه رفتن هستیم و مختص این چهرهها نیست. اما راه منطقی
جلوگیری از این موضوع اول این است که مردم دقت کرده و تا آنجا که میتوانند سوابق و
پیشینه کاندیداها را خوب بررسی کنند.
حجتالاسلام و المسلمین پورمحمدی افزود: نکته دوم الزامات کنترل کننده و نظارتی است که باید جدی گرفته شود. یعنی حتی کاندیدای با سوابق خوب اگر رای آورد نباید به او اعتماد کرد و باید حتماً بر او نظارت داشت. نباید افراد را از نظارت فراری دهیم. امروز بخشی از مشکلات کشور نتیجه عدم عمل به وظیفه از سوی مجلس است. مجلس باید محکم در برابر عمل به وظیفه نظارتی خود میایستاد. باید با برخورد قاطع جلوی فساد اولیه را گرفت ولی متأسفانه گاهی اوقات شاهد بودیم که به بهانه تعامل و راه آمدن با دولت برخی خطاها دیده نشد و به اینجا کشیده شد. بنده از همین تریبون به مجلس شورای اسلامی میگویم که اگر رای آوردم و خطا کردم با قدرت مقابل من بایستد. به دستگاههای نظارتی میگویم که اگر خطا کردم کوتاه نیامده و قاطعانه برخورد کند. اما اگر کوتاه بیاییم دومی، سومی و چهارمین خطا ایجاد میشود و دیگر طرف مقابل کوتاه نمیآید.
بازرس کل کشور در پاسخ به این سؤال که برای رفع بیکاری چه برنامهای دارید، گفت: هم اقتصاددانان کشور به اتفاق بر تولید تأکید میکنند و هم مقام معظم رهبری. اگر تولید اتفاق بیفتد چند اتفاق میافتد. اول اینکه سرمایه ما به جای اینکه سرگردان باشد و هر روز به سمت یک جنس جذب شود، به سمت تولید میرود. جذب سرمایه سرگردان به تولید موجب کاهش تورم میشود. با تولید همچنین کالا زیاد شده و قیمت جنسها کنترل میشود. با افزایش کالا قدرت صادراتی ایجاد شده و عملاً درآمد سالانه ملی ارتقاء یافته و ملت ثروتمند میشود. بنابراین محور حل مشکل بیکاری تولید است.
وی افزود: راه حل اقتصاد کشور تولید است. البته تولید و اقتصاد به چند زیرساخت نیاز دارد که اصلاح نظام اقتصادی و اصلاح نظام اداری است. تا فساد از نظام اداری و نظام اقتصادی رخت بر نبندد توان ایجاد یک حماسه اقتصادی نخواهیم بود. در نظام اقتصادی باید نظام بانکی، مالیاتی، بیمه، گمرک، عوارض، تعرفهها و... اصلاح شود. در حوزه اداری نیز تا زمانی که با فساد و گستردگی و پرهزینه بودن نظام اداری مبارزه نشود عملاً قادر نخواهیم بود قدرت اقتصادی در کشور ایجاد کنیم. اگر در این عرصهها موفق شویم میتوانیم دیپلماسی خود را نیز جلو ببریم. چرا که زبان دنیا قدرت است و ما تا زمانی که قدرتمند نشویم نمیتوانیم کاری را در عرصه سیاست خارجی پیش ببریم.
عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان درباره وجهه جمهوری اسلامی ایران گفت: دنیا با ما دشمن است. دشمن هیچگاه اجازه نمیدهد چهره واقعی ما در دنیا معرفی شود. تحقیقات دقیقی شده است و اثبات شده که حقوق زن ایران فراتر از زن اروپایی است. اما اجازه داده نمیشود این مطلب اعلام شود. حقوق اقلیتها در ایران بیشتر از حقوق اقلیتها در اروپا رعایت میشود. امروز آمریکا آمده به منافقین که هفده هزار ترور در این کشور انجام دادند و علیه ملت ایران در کنار صدام جنگیدند دفتر رسمی داده است. ما راهی نداریم جز اینکه با قدرت وجهه خود را به دنیا معرفی کنیم. پایه این قدرت هم اقتصاد است که باید در جهت اصلاح آن حرکت کرد.
انتهای پیام/