نیم تا یک ساعت قبل از مصرف، قارچ را در معرض مستقیم نور خورشید قرار دهید.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، قارچ‌های خوراکی معمولی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند به اندازه مکمل ویتامین D، نیاز بدن به این ویتامین را تامین می‌کنند.

محققان توصیه می‌کنند، نیم تا یک ساعت قبل از مصرف، قارچ را در معرض مستقیم نور خورشید قرار دهید.

طرز قرار دادن آن هم مهم نیست به طوری که می‌توان آن را بعد از جداسازی از محیط کشت در معرض نور خورشید قرار داد.

قارچ، همانند پوست انسان اشعه نور خورشید را به ویتامین D تبدیل می‌کند.

حتی پس از برداشت، این روند ادامه پیدا می‌کند. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن،تقویت استخوان‌ها و دندان و جذب کلسیم لازم است.

مصرف یک پرس قارچ که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد ۴۰۰ واحد ویتامین D بدن را تامین می‌کند و مصرف بالای این نوع قارچ به همان اندازه مکمل، ویتامین D بدن را تامین می‌نماید./ب

برچسب ها: قارچ ، ویتامین ، انسان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۰۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام اگه یک روز قبل از مصرف یا بیشتر در معرض خورشید بزاریم هم موقع مصرف ویتامین دی جذب میکنیم یا باید حتما قبل از مصرف باشه؟