فادیسم یک بیماری ارثی خونی است که مصرف باقلا در آن موجب تشدید عوارض آن می‌شود.

نادری متخصص خون در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: فاویسم یک بیماری ارثی خونی است که بدنبال کمبود یکی از آنزیم‌ها در گلبول قرمز خون ایجاد می‌شود.

وی اظهار داشت: در برخی مواقع فاویسم نوزادان به زردی اطلاق می‌شود و در صورت تشخیص نادرست در سالهای بعدی زندگی عوارض متعددی را درپی خواهد داشت.

نادری گفت: با نقص آنزیمی موجود در فاویسم موجب کم‌خونی و تخریب گلبولهای قرمز فرد می‌شود و مصرف باقلا عامل تشدید این بیماری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه باقلا برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها، مصرف آسپیرین عامل تشدید فاویسم می‌شود افزود: این بیماری بیشتر در شمال کشور و در مردان بیش از زنان دیده می‌شود.

وی علاوه بر برشمردن خواص باقلا نظیر استحکام استخوان گفت: مبتلایان به بیماری فاویسم در صورت تشخیص بیماری توسط پزشک از مصرف باقلا و سایر عوامل تشدیدکننده باقلا دوری کنند./ع2
برچسب ها: باقلا ، خون ، استخوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.