دکتر هنرور، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در گذشته، روغن هسته انگور به دلیل وجود ترکیب آنتیاکسیدانها برای بیماریهای التهابی و عفونتی استفاده میشده که از پیشرفت بیماری التهابی جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: جدیدترین نقش روغن هسته انگور، ترکیب موجود در آن جلوی تخریب نورونهای مغزی را میگیرد و میتواند از بیماری آلزایمر و یا رکنیسون جلوگیری کند.
وی خاطر نشان کرد: اشتباهی که امروزه صورت می گیرد استفاده یک روغن به همراه روغنهای دیگر است که به هیچ وجه در کاهش وزن بدن موثر نیست.
وی اظهار داشت: استفاده از روغنها با یکدیگر نه تنها موجب لاغری میشود بلکه از لاغر شدن هم جلوگیری میکند./ح