هنرور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از عوامل مانند تغذیه موجب شدید تر شدن سردرد افراد مبتلا به میگرن می شود.
وی عنوان کرد: غذاهای حاوی آمین ها عامل حملات میگرنی هستند که این مواد شامل مواد غذایی تخمير شده و کهنه مانند پنیر که از مواد به عمل آمده می باشد.
وی اظهار داشت: همچنین غذاهای حاوی گوشت ، مرغ و ماهی که بیشتر از 3 روز در داخل یخچال هستند به حملات میگرن می افزاید.
وی افزود: فست فودها ، سوسیس و کالباس، قهوه و شکلات که حاوی آمین ها هستند به افرادی که میگرن دارند توصیه نمی شود.
وی اظهار داشت: اين افراد باید از گرسنگی و تشنگی شدید و در معرض نور شدید قرار گرفتن جلوگیری کنند و از مواد غذایی مفید حاوی منیزیم که بیشتر در سبزیجات برگ سبز است و همچنین موادی که حاوی b2 (ریبو فلاوین) و q10 به دليل جلوگيري از حملات شديد ميگرني استفاده نمايند.
وی در خصوص خوردنی ها و نخوردنی ها میگرنی گفت:البته علائم میگرن در افراد متفاوت است و به غیر از مواد غذایی اشاره شده در بالا اين افراد بايد از مصرف بيش از حد میوه ای مانند موز جلوگیری کنند.