معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: 24 هزار تن گوشت گوسفند در استان تولید می شود.

عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: اهر در تولید گوشت با تولید 2500 تن برترین شهرستان در بهره گیری از گوسفند است.

وی تشریح کرد: سه میلیون و 360 هزار راس گوسفند در استان برآورد شده است.

عبداللّهی با معرفی دیگر شهرستان های توانمند در تولید گوشت گوسفند ادامه داد: میانه، سراب، خدآفرین و تبریز با تولید سالانه 1800، 1700، 1500 و 1200 تن گوشت در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: طبق سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای حفظ مراتع سعی بر کاهش دام سبک است.

وی اظهار داشت: کارشناسان طی برنامه ریزی های صورت گرفته تولید 35 هزار تن شیر گوسفند را در سال حماسه اقتصادی دور از انتظار نمی دانند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: دامداران شهرستان اهر با تولید 4 هزار تن بیشترین تولید شیر گوسفند در آذربایجان شرقی را دارند.

عبداللّهی ادامه داد: شهرستان های میانه، سراب، خدآفرین و تبریز نیز با تولید سالانه به ترتیب 3، 8/2 ، 5/2 و 2 هزار تن از شهرستان های توانمند در تولید شیر این دام سبک محسوب می شوند.

وی تاکید کرد: با وارد نمودن نژاد پاکستانی گوسفند برای افزایش گوشت نیز تمهیداتی اندیشیده شده است./س

برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.