كانديداي رياست جمهوري يازدهم گفت: من تا آخر در صحنه خواهم ماند و اگر مردم من را به عنوان کانديداي نفر آخر انتخاب کنند و يک راي هم به من بدهند، براي من ارزش دارد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران سيدمحمد غرضي كانديداي انتخابات رياست جمهوري يازدهم صبح امروز(دوشنبه) در نشستي خبري در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیه‌ای از سوره مباركه طه گفت: حضرت موسی وقتی که ماموریت پیدا کرد، به خدا گفت که من تنها نمی‌توانم بروم و برادرم را با من بفرست. این آیه به وی نازل شد که تو با توانایی خودت وارد شو و هر آنچه دشمن ساخته است، از بین خواهد رفت.

وی ادامه داد: این صنایع دشمن بازی‌های بازیگران است و بازیگر موفق نمی‌شود. اگر انقلاب اسلامی رخ نداده بود هرگز معنی این آیه را نمی‌فهمیدم.

غرضي تصريح كرد: اکنون شاهد بازي بازيگران در صحنه بين‌الملل هستيم که از هر ابزاري براي به زير کشيدن قدرت سياسي استفاده مي‌کنند و فکر مي‌کنند مي‌توانند با اين بازي‌ها قدرت انقلاب و امکانات ملت ايران را از بين ببرند.

وي در تشريح دلايل حضور خود در صحنه انتخابات رياست جمهوري يازدهم گفت: من شصت سال است که در اين عرصه فعاليت دارم اما در اين دوره ديدم عده‌اي بحث‌هايي را درباره مذاكره مطرح مي‌کنند، من با اين مفاهيم مخالفم و سياست‌هايي مبني برمذاکره آمريکا را به ضرر ملت مي‌دانم و لذا در اين عرصه حاضر شدم.

غرضي در پاسخ به سوالي مبني براينکه شما اعلام کرده‌ايد از تجربيات مثبت دولت‌هاي گذشته استفاده مي‌کنيد و نواقص موجود را رفع خواهيد کرد برنامه‌تان براي اينكار چيست، گفت: از زمان پيروزي انقلاب اسلامي سازندگي در کشور شروع شد و اين سازندگي منحصر به دوره دولت سازندگي نشد بلکه به امر امام(ره) جهاد سازندگي در کشور به راه افتاد که تا امروز نيز ادامه يافته است.

وي با اشاره به توسعه‌هاي عمراني، علمي و فناوري بيان کرد: کارهايي که تاکنون صورت گرفته است حاصل سازندگي است که مردم رقم زده‌اند.

كانديداي رياست جمهوري يازدهم همچنين با تاکيد براينکه در سازندگي هم غفلت داشته‌ايم، تصريح کرد: توسعه همراه با تورم به ضد آن تبديل مي‌شود درست است که ما مدرسه، پالايشگاه و راه آهن ساختيم اما تمام اين‌ها همراه تورم بوده و به اوج خود نرسيده و من قصد دارم اين غفلت را به مسير خود يعني توسعه بدون تورم هدايت کنم .

غرضي در پاسخ به این پرسش که با توجه با اظهارات شما در این خصوص که تهران را به 6 استان تقسیم خواهد کرد، آیا قانون چنین اختیاری را به شما می‌دهد، گفت: من 60 سال است که شاگرد اين کشور هستم و استان را مي‌شناسم و معتقدم استاني که بيش از اندازه جمعيت داشته باشد اداره نمي‌شود، تهران يک واحد 10 ميليوني بوده و بزرگترين مشكل آن اين است كه مردم در امور خود دخالتي ندارند و نمايندگان خود را اعم از مجلس و شوراي شهر نمي‌شناسند.

وي در ادامه افزود: جمهوريت ايجاب مي‌کند مردم نمايندگان خود را بشناسند و اين اولويتي است که بر اساس آن مردم تهران بايد در اداره کشور و استان خود سهيم باشند.

غرضي با بيان اينکه کشورها را به جغرافياي آن‌ها نمي‌شناسند، اظهار داشت: در دنياي کنوني کشورها را به شهرهاي کلان مي‌شناسند و در خاورميانه تنها استانبول به عنوان واردات و صادراتي که دارد شهر کلان محسوب مي‌شود اما تهران تنها واردات دارد که با اين روش پايدار نخواهد ماند.

وي همچنين گفت: من طرح‌هاي خود را به مجلس ارائه كرده و استدلال‌هاي قوي براي قانع کردن نمايندگان در جهت تقسيم استان تهران ارائه مي‌دهم و غيرقانوني عمل نخواهم کرد.

كانديداي رياست جمهوري يازدهم همچنين در رابطه با پيشرفت و توسعه شهرها اظهار داشت: اگر می‌خواهید اشتغال جوانان استان تهران را اشتغال فنی، حرفه‌ای و صنعتی کنید، باید IT و IP و نسل دوم، سوم و چهارم سیستم دیجیتال را وارد شهر کنیم و از جوانان بخواهیم که به جای کار فیزیکی، کار نرم‌افزاری کنند.

وي در پاسخ به سوالي مبني براينکه شما در نظرسنجي‌ها در رده آخر قرار داريد، آيا تا آخر در صحنه مي‌مانيد يا انصراف مي‌دهيد، گفت: من تا آخر در صحنه خواهم ماند و اگر مردم من را به عنوان کانديداي نفر آخر انتخاب کنند و يک راي هم به من بدهند، براي من ارزش دارد.

غرضي در پاسخ به سوالي مبني براينکه شما عنوان کرديد که مريد و مراد آيت‌الله هاشمي بوديد، اگر وی روی گزینه خاصی نظر داشته باشد، آیا کنار خواهید رفت، اظهارداشت: سابقه آشنايي من و آقاي هاشمي به 19 خرداد 42 روز آزادي آيت‌الله طالقاني از زندان برمي‌گردد که وي در مسجد بالاي منبر رفت و از آن زمان من مريدش شدم تا سال 76؛ اما از سال 76 به بعد ديگر با آيت‌الله هاشمي ارتباطي ندارم.

كانديداي رياست جمهوري يازدهم در ارتباط با اين که آيا گفتگويي مبني برکناره‌گيري شما به نفع کسي شده است يا خير، تصريح كرد: صحبتي با من نشده و من وارد اين مقوله‌ها نمي‌شوم.

غرضي همچنين در پاسخ به سوالي مبني برهزينه‌هاي هنگفت شرکت‌هاي دولتي براي فوتباليست‌ها اظهار داشت: در بخش ورزش مشکل اين است که اين حوزه استطاعت سياسي دارد و طي تجربه‌اي که دارم، دائما ورزشکاران و دولت‌ها به صورت گروهي با هم تعامل مي‌کردند و اينکه ورزش نتوانسته رابطه اجتماعي خود را با مردم تعريف کند، سبب مشکلات کنوني شده است و لذا نتوانسته اقتدار خود را به دست گيرد و وارد رقابت در فضاي اجتماعي شود که دولت‌ها نيز از اين شرايط استفاده کردند.

وي در ادامه افزود: اين امردر سينما، ورزش و مطبوعات نيز حکمفرماست که اين حوزه‌ها نتوانستند توانايي سياسي‌شان را جمع کنند بنابراين مغفول دولت‌ها شدند.  

کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در پاسخ به اين سوال که با توجه به اينكه در حوزه آموزش و پرورش نگاه مصرف گرايانه‌اي داشته‌ايم و اين وزارتخانه مولد نبوده است، برنامه شما در صورت به دست گرفتن قوه مجريه چيست، گفت: اي کاش آموزش و پرورش مصرف‌گرايانه بود چرا كه بايد گفت عملکرد آن غيرمفيد تشخيص داده مي‌شود، همه جاي دنيا موظفند که استعدادها را به گونه‌اي پرورش دهند تا در سن 18 سالگي هر فردي تخصص لازم را براي کار داشته باشد اما در ايران اينگونه نيست و جوانان ما تا سن 27 سالگي برسر سفره پدر و مادر خود نشسته‌اند.

وي در ادامه افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه، محظوظات خوبي انجام مي‌دهد اما نتيجه کار آن‌ها به يک مدرک تبديل مي‌شود که در جامعه کارساز نيست و با اين وجود افراد توقع دارند که جلب دولت و مشاغل شوند.

غرضي با بيان اين که دانشگاه‌هاي موفق ما معمولا نيازهاي کشورهاي صنعتي را تامين مي‌کنند، تصريح كرد: در طول 12 سالي که در وزارت پست و تلگراف خدمت مي‌کردم حتي يک نفر هم از دانشگاه‌هايي مانند علامه طباطبايي به اين وزارتخانه رجوع نکرد چرا که تمام استعدادهاي ما به خارج از مرزها مي‌روند.

وي همچنين در ارتباط با حوزه فرهنگ گفت: دولت بايد از مطبوعات و سينما حمايت کند، ما دوران بدون سانسور را نيز ديده‌ايم اما بايد گفت اين رسانه‌ها آن زمان هم مخاطبي نداشتند لذا حوزه‌هاي فرهنگ و هنر بايد مخاطب خود را به دست بياورند و مشکلات اجتماعي را نبايد به گردن دولت بياندازيم.

اين كانديداي رياست جمهوري اضافه كرد: وقتي اصلاح‌طلبان در دولت بودند، با معذوريت‌هاي بسياري مواجه شدند که مي‌توان آن‌ها را به نام گروه‌هاي فشار نام برد ، هميشه دولت‌ها در مقابل اينگونه مسائل قرار مي‌گيرد که هيچ فايده‌اي براي ملت ندارد.

وي در ادامه تاکيد کرد: نسل ما فعاليتهاي خود را انجام داده است و شما اگر می‌خواهید با ایراد گرفتن از حاکمیت به حاکمیت برسید، بعد از اینکه به حاکمیت رسیدید، با مشکلاتی در این زمینه روبرو می‌شود و با وجود گروه‌های اجتماعی قوی می‌توانید در این زمینه موفق شوید.

غرضي در پاسخ به اين سوال كه که چه برنامه‌اي در ارتباط با وزارت ورزش داريد و نگاهتان نسبت به اين حوزه چيست، اظهار داشت: ورزش یک واحد اجتماعی است و گروه وسیعی از جامعه با آن زندگی می‌کنند. معتقدم اگر افراد سیاسی بخواهند ورزش را اداره کنند، هم خودشان را نابود می‌کنند و هم ورزش را نابود خواهند کرد.

وي افزود: در هيچ حوزه‌اي شخصي وارد نمي‌شوم بلکه اهداف را تعريف مي‌کنم و با برنامه ريزي با دولت و مجلس پيگير اهداف خود هستم.

غرضي با بيان اين که رفتار اجتماعي يکي از اصول قدرت سياسي است، گفت: مشروطه، ملي کردن صنعت نفت، رخداد 22 بهمن سه واقعه‌اي است که در ايران اتفاق افتاده است و تمام اين‌ها به دليل بستر اجتماعي بوده که در زمان خود ايجاد شده است بنابراين اگر زمينه اجتماعي مناسبي فراهم کنيم، فرآيندها باقي مي‌مانند حتي اگر به وجود آورندگان آن‌ها ديگر نباشند.

وي در ارتباط با خصوصي‌سازي باشگاه‌هاي ورزشي گفت: من چندان از اين موارد اطلاعي ندارم اگر دعوا بر سر سوبسيد است، درست نيست.


غرضي در پاسخ به اينکه چه قدر هزينه تبليغات خود کرده‌ايد، گفت: من اعلام کردم ستاد و سخنگو ندارم و تاکيد مي‌کنم هيچ هزينه‌اي براي تبليغات نداشته‌ام و اگر رسانه‌ها هم از من دعوت نمي‌کردند حتي من اينجا هم حضور نمي‌يافتم.

وي در ادامه افزود: من يک کارمند بازنشسته‌ام و اکنون هم در جايي کار مي‌کنم كه اعتبار اجتماعي دارم و اگر در جايي دفتري مبني بر حمايت و تبليغ من ديديد بدانيد که خودجوش بوده است.

غرضي در پاسخ به اين که دولت براي تبليغات يارانه مي‌دهد آيا شما از آن استفاده نمي‌کنيد، گفت: يارانه از دولت نمي‌گيرم و هرگز در عمرم دست به پول دولت نزده‌ام. حتي اگر قانوني هم پولي به من واگذار شود نمي‌گيرم.

اين کانديداي رياست جمهوري افزود: به پول‌هاي دولت نزديک نمي‌شوم چون معتقدم حق فقرا در آن است.
انتهاي پيام/
برچسب ها: غرضی ، انتخابات ، رای ، تهران ، هاشمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار