صادق
خوش نیت فوق تخصص غدد- عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با
خبرنگار
علمي باشگاه خبرنگاران گفت: چربی هایی که در مغز دانه ها وجود دارد از نوع چربی
ها ی مفید هستند و چربی های اشباع و ترانس ندارند.
وی افزود: از این رو مصرف به اندازه مغز دانه ها که تازه و بدون نمک باشند موجب چاقی و افزایش وزن همچنین چربی خون نخواهد شد.
وی در ادامه گفت: روزانه خوردن حتی یک مشت از مغز دانه ها از چاقی و افزایش چربی خون جلوگیری می کند.
خوش
نیت در پایان خاطر نشان کرد: مصرف مغز دانه ها باید حدی داشته باشد و مصرف
بیش از حد این دسته مواد غذایی ، گاهاً اگر شور باشد زمینه ایجاد ابتلا
به بیماریهای قلبی و بالا رفتن فشار و چربی خون را بدنبال خواهد داشت./ع2