به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكترسيد ضياءالدين مظهري با بیان این مطلب اظهار داشت: صبحانه يكي از وعدههاي مهم غذايي در طول روز است. صبحانه، سيستم دفاعي بدن، سيستم گوارش و فكر و انديشه را به كار مياندازد. تحقيقات نشان ميدهد مصرف صبحانه باعث افزايش قدرت يادگيري و ايجاد تمركز بيشتر در كودكان ميشود.
وی دلیل بعدی بی میلی کودکان به صبحانه را تكراري و يكنواخت بودن صبحانه عنوان کرد و گفت: طبق تجربه غذايي بايد از صبحانههايي شروع كنيم كه بچهها دوست دارند و هيچگاه اصرار و تهديدي در خوردن صبحانه نبايد به عمل آيد. بهتر است والدين زود بيدار شده، صبحانه را آماده كرده و به تنوع روزانه آن توجه كنند. شما در روزهاي مختلف هفته، صبحانههاي مختلفي را مثل تخممرغ و نان، شير و پنير و نان يا حتي فرني را تهيه كرده و همچنين براي صرف صبحانه به كودك فرصت دهيد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشمکی تهران تصریح کرد: دليل سوم بی میلی کودکان به خوردن صبحانه ترس و اضطراب كودك است. بعضي از كودكان به دليل ترس و نگراني از رفتن به مدرسه، صبحها علاقهاي به خوردن صبحانه نشان نميدهند. همچنين مشاجرات و دعواهاي پدر و مادر ميتواند بر اشتهاي كودك براي خوردن صبحانه اثر بگذارد و علاقه كودك به غذاهاي ديگر به عنوان صبحانه از ديگر علتهاي بيميلي بچهها در صبحانه خوردن است. /ح