دکتر
مینا محمدپور فوق تخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:
آهن و سدیم موجود در اسفناج ترشی خون را کاهش و استخوان و عضلات را محکم می
کند.
وی افزود: کلروفیل این سبزی در رفع کم خونی، تقویت قلب، رفع بوی بد دهان و دفع ادرار بسیار موثر است.
این کارشناس اظهار داشت: مواد صمغی اسفناج در نرمی غشای دستگاه گوارش مفید بوده ضمن اینکه ملین و زود هضم است.
محمدپور تصریح کرد: پخته این سبزی بسیار مفید و در تسکین درد مفاصل و رفع رعشه موثر است.
گفتنی است: آب اسفناج سرشار از مواد معدنی و کلروفیل است./ع2