دكتر مسعود كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گردو ميوه اي است بسيار مغزي كه از گذشته هاي دور در غذاهاي سنتي ما مانند اشكنه، كاله جوش، فسنجان و ... وجود داشته كه حاوي پروتئين بسيار با ارزشي است.
وي ادامه داد: 15 درصد چربي گردو از نوع چربي غير اشباع شده مي باشد كه براي سلامت قلب و عروق بسيار مفيد است و اين نوع چربي موجب كاهش كسترول بد LDL و افزايش كلسترول خوب MKL خون مي گردد.
كيمياگر تصريح كرد: مصرف روزانه 5 عدد مغز گردو و جايگزين كردن آن به جاي ساير چربي ها مي تواند موجب افزايش اسيد چرب بدن و امگا 3 شود.
وي افزود: در هنگام خريد گردو به تيرگي و يا روشن بودن آن توجه نكنيد چرا كه اين مسئله هيچ تأثيري در ميزان مفيد بودن گردو ندارد و فقط زماني مي تواند، مؤثر باشد كه گردو تلخ و يا زدگي داشته باشد كه در آن صورت ممكن است، اسيد چرب آن تجزيه شده باشد.
وي خاطرنشان كرد: كساني كه گردو استفاده مي كنند مي بايست چربي هاي مضر را از برنامه غذايي خود حذف نمايند چرا كه گردو كالري بالايي دارد و ممكن است مصرف بيش از اندازه آن موجب اضافه وزن شود./ح