گلوتن موجود در جو، گندم و چاودار موجب بروز حساسيت در بسياري از افراد مي شود.

حسین علی مددی، فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری سيلیاک، بیماری حساسیت افراد به گلوتن است.

وی عنوان کرد: گلوتن در گندم ، جو و چاودار موجود است که در نان و انواع بیسکویت یافت می شود.
 
وی  با بيان اين که از جمله علائم اين بيماري مشکلات غددی، اسهال، یبوست و بی اشتهایی است. خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به این بیماری قد کوتاهتری نسبت به هم سن و سالان خود دارند.
 
وی اظهار داشت: ممکن است این بیماری زمینه ژنتیکی داشته باشد که فرد به گلوتن به عنوان یک پروتئین در مواد غذایی حساسیت داشته باشد.

وی افزود: با دیدن علائم بیماری، افراد باید به پزشک مراجعه کنند. این حساسیت ممکن است فقط با خوردن نان و بیسکویت دیده نشود بلکه گلوتن مخفی در آدامس، خمیردندان، محصولات دارویی قرص و کپسول،برخی ماست ها و سس ها وجود دارد.

برچسب ها: گلوتن ، نان ، حساسیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار