یاد گیری نواختن یک ساز موسیقی باعث بروز تغییراتی در مغز می‌شود که در نهایت مهارت‌های زبانی و آموختن زبان‌های خارجی را تقویت می‌کند.

به گزارش گروه كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ اگرچه قبلا نیز ادعا شده بود گوش دادن به موسیقی‌های کلاسیک مانند آهنگ‌های موتزارت می‌تواند شما را باهوش‌تر کند، اما هنوز شواهد کافی که اثبات کند موسیقی قدرت مغز را افزایش می‌دهد به دست نیامده است.

محققان دانشگاه نورث‌وسترن مطالعاتی را که آموزش موسیقی و یادگیری را بررسی کرده بود در کنار یک‌دیگر قرار دادند تا متوجه شوند آیا یادگیری یک ساز جدید می‌تواند باعث تقویت حافظه، افزایش مهارت‌های زبانی و افزایش قدرت یادگیری یک زبان جدید شود یا خیر.

این محققان اعلام کردند این تحقیقات نشان می‌دهد ارتباطات عصبی که در حین یادگیری یک زبان جدید بروز پیدا می‌کند می‌تواند دیگر مهارت‌های مغزی مانند ارتباط برقرار کردن با دیگران را نیز تقویت کند.

این تحقیقات نشان داد یادگیری موسیقی قابلیت تطبیق و تغییرپذیری مغز را افزایش داده و در عین حال سیستم عصبی را قادر می‌کند الگوهایی را که برای یادگیری مهم هستند بهتر بشناسد.

این تحقیقات در نشریه نیچر به پاپ رسیده است. در طول سال‌های گذشته تحقیقات بسیار زیادی در مورد موسیقی و تاثیر آن بر سیستم عصبی بدن انسان انجام شده است.

این تحقیقات نشان می‌دهد در هنگام نواختن یک ساز، مغز باید خود را با یک پروسه پیچیده هماهنگ کند که شامل خواندن و به یاد سپاری نت‌ها، رعایت زمان‌بندی، و هماهنگی با دیگر نوازنده‌هاست که این عوامل تاثیر بسیار مهمی در بهبود عملکرد مغزی دارد.

به همین دلیل است که کودکانی که با موسیقی آشنایی دارند بهتر می‌توانند تغییرات در تن و شدت صدا را تشخیص دهند و قابلیت‌های خواندن و درک صدایی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند./ح

منبع بيترين


برچسب ها: موسیقی ، حرف زدن ، مغز ، عصب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار