افراد روزه دار در ماه مبارک رمضان در فاصله افطار تا سحر باید غذاهای فیبر دار مصرف کنند.

سیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به نزدیکی به ماه مبارک رمضان و وجود مشکلاتی از کمبود آب بدن به افراد روزه دار توصیه می شود که در وعده افطار تا سحر میزان آب بدن خود را تامین کنند.

وی افزود: با توجه به تعریق آب و املاح به دلیل گرمای هوا حالت سفت ماهیچه ای به دلیل کم شدن پتاسیم بدن برای افراد روز دار رخ می دهد که بهتر است افراد با مصرف مرکبات از جمله لیمو، موز و حتی سبزی و گوجه فرنگی میزان پتاسیم بدن را تامین کنند.

 سیستانی تصریح کرد: از میان نوشیدنی ها شیر به دلیل دارا بودن مقداری پتاسیم و سدیم برای افراد روزه دار توصیه می شود ،چنانچه اگر نگاهی به گذشته داشته باشیم متوجه می شویم که در گذشته با نوشیدن و خوردن غذاها و نوشیدنی هایی از جمله آب دو خیار، شربت لیمو میزان تشنگی را کاهش می دادند./ح
برچسب ها: فیبر ، سبزیجات ، افطار ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.