پزشكان هشدار مي دهند تا افراد شاغل بويژه در فصل تابستان مواظب سلامت اغذيه خود در محل كار باشند تا دچار بيماري نشوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ افراد مي بايست در انتخاب نوع مواد غذايي خود دقت نمايند تا دچار انواع مسموميت هاي غذايي و يا افت در دريافت ويتامين هاي ضروري نشوند.

گفتني است مواد پروتئيني مانند گوشت پخته، مرغ، ماهي و ساير پروتئين ها جزو مواد فاسد شدني هستند و نمي توان آنها را براي مدت طولاني در محيط گرم خارج از يخچال يا فريزر قرار داد در نتيجه در محل كار نيز علاوه بر نگهداري در يخچال بايد در هنگام صرف غذا آنها را گرم نمود.

اما يكسري از ساندويچ ها مانند ساندويچ نان و پنير و سبزي،‌ همينطور ساندويچ كره بادام زميني، مربا و يا كالباس هايي كه مي توان آنها را به صورت سرد خورد مي توانند خارج از محيط يخچال به عنوان يك وعده غذايي سبك در كنار ميوه هاي تازه و سبزيجات بكار روند.

پزشكان توصيه مي كنند تا افراد اگر هم ساندويچي همراه دارند كه در هواي گرم فاسد مي شود و دسترسي به يخچال هم ندارند مي توانند از شب قبل با قرار دادن يك بطري آب كوچك در فريزر و يخ زدن آن از بطري به عنوان يك خنك كننده مناسب در كنار ساندويچ خود در طول روز آينده استفاده كنند تا دچار بيماري هاي ناشي از مسموميت غذايي نشوند.
برچسب ها: ساندویچ ، ویتامین ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.